Libnet.ro
UNICEF

12:30

Boris Johnson, dezamagit, ii cere lui Trump sa renunte la taxele vamale asupra produselor europene

Hotnews Hotnews,
 Boris Johnson, dezamagit, ii cere lui Trump sa renunte la taxele vamale asupra produselor europene

Premierul britanic Boris Johnson s-a declarat dezamagit, miercuri, de decizia lui Donald Trump de a impune taxe vamale asupra produselor britanice si europene si i-a cerut presedintelui american sa renunte la acestea, potrivit Downing Street, transmite AFP. continuă pe Hotnews

Cazul Teo Peter in varianta britanica. Boris Johnson va discuta direct cu Trump daca SUA refuza sa ridice imunitatea americancei implicate in accident

Boris Johnson a cerut Statelor Unite sa reexamineze imunitatea sotiei unui diplomat, care este suspecta in cazul unui accident de masina din Marea Britanie, in urma caruia un tanar de 19 ani a murit. Premierul britanic a precizat ca va discuta problema chiar cu Donald Trump, daca acesteia nu i se va ridica imunitatea.

Revolta a ministrilor britanici din cauza Brexit. Premierul Boris Johnson asteapta demiterea de catre regina Elisabeta ori emiterea unui mandat de arestare

Premierul britanic Boris Johnson se confrunta cu o noua rebeliune in interiorul cabinetului sau, in contextul in care mai multi ministri sunt pe cale sa demisioneze pentru ca acesta directioneaza tara catre un Brexit fara acord, dezvaluie miercuri publicatia The Times, citata de Reuters. Seful executivului spune ca nu va demisiona, asteapta demiterea de catre regina Elisabeta ori emiterea unui mandat de arestare.

Boris Johnson, luat la rost de lideri din UE. Donald Tusk denunta un joc stupid de reprosuri

Negocierile cu privire la Brexit intre Londra si UE pareau pe cale sa se intrerupa marti, cu ceva mai bine de trei saptamani inaintea datei prevazute a divortului, iar Bruxellesul il acuza pe premierul britanic Boris Johnson ca se joaca cu viitorul Europei.

Boris Johnson se joaca cu viitorul Europei, afirma Donald Tusk

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, l-a acuzat marti pe premierul britanic Boris Johnson.

Brexit: Britanicii si europenii se pregatesc pentru un esec al negocierilor Donald Tusk il acuza pe Boris Johnson ca se joaca cu viitorul Europei

Negocierile privind Brexitul dintre Londra si europeni par a fi in pragul unui nou esec, la trei saptamani de data prevazuta a divortului, iar Bruxellesul l-a acuzat pe premierul Boris Johnson ca se joaca cu viitorul Europei, scrie AFP.

Tusk il acuza pe Boris Johnson ca se joaca cu viitorul Europei

Presedintele Consiliului European, polonezul Donald Tusk, l-a acuzat marti pe premierul britanic Boris Johnson ca se joaca cu viitorul Europei, intr-un joc stupid de reprosuri cu privire la responsabilitatile unui esec al negocierilor cu privire la Brexit, relateaza AFP.

Brexitul miraculos al lui Boris Johnson: compromis insuficient si un proiect inacceptabil

A iesit public si planul lui Boris Johnson pentru Brexit. Dincolo de rezultatele discutabile, pe care le vom analiza mai jos, trebuie remarcat ca avem in fata o bijuterie de inventivitate si creativitate a diplomatiei si zonei tehnice administrative britanice, care era constransa sa acomodeze lucruri, cerinte si conditii imposibil de pus de acord.

Justitia scotiana respinge o solicitare de a-l obliga pe Boris Johnson sa ceara amanarea Brexitului

Justitia scotiana considera ca nu este necesar sa vegheze ca premierul britanic Boris Johnson sa se conformeze unei legi care-i impune sa ceara o amanare a Brexitului, in absenta unui acord al divorului cu Uniunea Europeana UE), relateaza AFP.

Brexit: Justitia scotiana respinge un recurs contra lui Boris Johnson

Justitia scotiana a respins luni incercarea de a-l obliga pe premierul britanic Boris Johnson sa se .

Paradoxurile Brexit: Boris Johnson l-a facut pe Jeremy Corbyn acceptabil ca premier interimar

Comportamentul din ultima saptamana al Premierului Boris Johnson, dupa decizia Curtii Supreme de Justitie cu 11-0 privind ilegalitatea din prorogarea - suspendarea Parlamentului timp de 5 saptamani, a adus la o situatie inedita.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )