Libnet.ro
UNICEF

12:30

Boris Johnson, intre ciocan si nicovala. Premierul Regatului Unit da semne ca ar putea merge pe mana Huawei pentru dezvoltarea retelelor 5G: Care este alternativa?

B1 B1,
Boris Johnson, intre ciocan si nicovala. Premierul Regatului Unit da semne ca ar putea merge pe mana Huawei pentru dezvoltarea retelelor 5G: Care este alternativa?

Cand vine vorba de afacerea Huawei, Boris Johson vrea sa se asigure ca profita la maximum, scrie BBC, care analizeaza posibilitatea ca producatorul chinez de echipamente de telefonie mobila sa dezvolte retelele. continuă pe B1

Rezolutia lui Boris Johnson pentru 2020: Premierul vrea sa scape de cateva kilograme

Dincolo de Brexit, una dintre rezolutiile de Anul Nou ale premierului Boris Johnson este legata de kilogramele in plus. Premierul a declarat, intr-un interviu pentru BBC, ca unul dintre obiectivele sale in 2020 este acela de a slabi, insa nu se va converti la veganism pentru ca asta ar presupune un efort mult prea mare si renuntarea la branza.

Premierul britanic, Boris Johnson, l-a indemnat pe Donald Trump sa negocieze un nou pact cu Iranul

Prim-ministrul britanic Boris Johnson l-a indemnat marti pe presedintele american Donald Trump sa inlocuiasca acordul nuclear cu Iranul cu un text negociat chiar de el si care sa garanteze ca Republica islamica nu va obtine arma atomica, transmite Reuters.

Boris Johnson nu vrea sa-i lase pe scotieni sa organizeze un nou referendum

Boris Johnson a informat-o marti, in scris, pe Nicola Sturgeon, premierul scotian, ca refuza sa-i transfere prerogativele Londrei in vederea organizarii unui nou referendum de autodeterminare a Scotiei, relateaza Reuters.

Brexit: Boris Johnson viseaza la tarife si cote zero in relatiacomerciala cu UE

Premierul britanic Boris Johnson s-a declarat luni increzator ca va reusi sa ajunga la un acord comercial cu tarife si cote zero cu Uniunea Europeana UE), ceea ce nu va necesita efectuarea de controale vamale la marfurile care vor fi transportate din Marea Britanie in Irlanda de Nord, relateaza Reuters.

Boris Johnson crede intr-un Acord fara tarife comerciale cu UE

Premierul britanic Boris Johnson s-a declarat luni increzator ca va putea incheia un acord comercial.

DIETA premierului britanic. Cate kilograme si-a propus Boris Johnson sa dea jos anul acesta

Prim-ministrul britanic, Boris Johnson, are doua mari dorinte pentru anul acesta: sa scoata Marea Britanie din Ue si . sa slabeasca. Johnson spune ca nu va trece la veganism pentru ca adora sa manance.

Boris Johnson respinge cererea pentru organizarea unui nou referendum privind independenta Scotiei

Boris Johnson a respins, oficial, solicitarea inaintata de Nicola Sturgeon pentru organizarea celui de-al doilea referendum privind independenta Scotiei. Cititi si Reactia premierului Scotiei: Democratia va avea castig de cauza. Scotienii isi vor decide singuri soarta.

Irlanda de Nord: Boris Johnson saluta un moment istoric

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a salutat duminica un moment istoric in Irlanda de Nord, unde se deplaseaza luni pentru a marca incheierea a trei ani de blocaj politic si instaurarea unui nou guvern, relateaza Mediafax citand AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )