Libnet.ro
UNICEF

12:15

Boris Johnson merge la Bruxelles, dupa ce negocierile pentru acordul comercial post-Brexit s-au impotmolit din nou

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Boris Johnson merge la Bruxelles, dupa ce negocierile pentru acordul comercial post-Brexit s-au impotmolit din nou

Prim-ministrul Regatului Unit, Boris Johnson, se va deplasa la Bruxelles in cursul acestei saptamani pentru a se intalni cu presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, in contextul unui nou blocaj in ce priveste negocierile pentru un acord comercial post-Brexit, relateazp, conform AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Liderii Marii Britanii si ai UE mai au la dispozitie 48 de ore pentru a ajunge la un acord care ar evita un Brexit dezordonat. Johnson merge la Bruxelles

Liderii Marii Britanii si ai Uniunii Europene nu au reusit, luni, sa elimine diferentele de opinie pentru un acord post-Brexit, intr-o convorbire telefonica de ultima instanta, si mai au la dispozitie 48 de ore pentru a evita o separare dezordonata la sfarsitul acestei luni, transmite Reuters.

Brexit: Negocierile pentru un acord comercial vor fi reluate duminica la Bruxelles

Negocierile dintre Regatul Unit si Uniunea Europeana vor fi reluate duminica la Bruxelles, au anuntat premierul britanic Boris Johnson si presedintele Comisiei Europene Ursula von der Leyen, relateaza AFP. La randul sau negociatorul sef al UE, Michel Barnier, a spus ca discutiile cu omologul David Frost de duminica vor arata daca poate fi incheiat un acord comercial, potrivit Reuters.

Soarta unui acord post-Brexit, in manile lui Boris Johnson si Ursulei von der Leyen. Cei doi se intalnesc astazi

Discutiile comerciale intre Marea Britanie si Uniunea Europeana au fost sistate, pana cand premierul Boris Johnson si presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, se vor putea intalni pentru discutii, in cursul zilei de sambata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )