Libnet.ro
UNICEF

20:30

Boris Johnson: Romanii din Marea Britanie nu trebuie sa fie ingrijorati, am fi nebuni sa ii lasam sa plece inapoi

România Liberă România Liberă,
Boris Johnson: Romanii din Marea Britanie nu trebuie sa fie ingrijorati, am fi nebuni sa ii lasam sa plece inapoi

Romanii din Marea Britanie nu ar trebui sa fie deloc ingrijorati in legatura cu situatia lor dupa Brexit, deoarece sunt membri extrem de valorosi ai societatii noastre si am fi nebuni sa ii lasam sa plece inapoi in Romania, a declarat ministrul britanic de Externe, Boris Johnson. continuă pe România Liberă

Boris Johnson, in vizita la Bucuresti:Am fi nebuni sa ii lasam pe romanii din Marea Britanie sa plece inapoi acasa. Vrem sa ii pastram

Romanii din Marea Britanie nu ar trebui sa fie deloc ingrijorati in legatura cu situatia lor dupa Brexit, deoarece sunt membri extrem de valorosi ai societatii noastre si am fi nebuni sa ii lasam sa plece inapoi in Romania, iar dupa iesirea din blocul comunitar, Regatul Unit va ramane deschis pentru persoanele cu talent, ambitie si hotarare, dar isi va controla singur sistemul de imigratie, a declarat marti, intr-un interviu pentru Agerpres, ministrul britanic de Externe, Boris Johnson, aflat intr-o scurta vizita la Bucuresti.

Ministrul britanic de Externe, Boris Johnson: Am fi nebuni sa ii lasam pe romanii din Marea Britanie sa plece inapoi in Romania

Romanii din Marea Britanie nu ar trebui sa fie deloc ingrijorati in legatura cu situatia lor dupa Brexit, deoarece sunt membri extrem de valorosi ai societatii noastre.

Teodor Melescanu, intalnire cu Boris Johnson. Printre temele de discutie s-a numarat si situatia romanilor din Marea Britanie

Ministrii Teodor Melescanu si Boris Johnson au discutat, in intalnirea pe care au avut-o luni, despre cooperarea militara post-Brexit, Parteneriatul strategic si romanii din Marea Britanie, informeaza MAE.

Cea mai bantuita inchisoare din Marea Britanie primeste oaspeti peste noapte

Inchisoarea Shepton Mallet a fost gazda unor executii brutale si i-a incarcerat pe unii dintre cei mai periculosi oameni. Acum, inchisoarea, descrisa ca fiind cea mai bantuita, primeste oaspeti peste noapte, noteazaMirror.

Boris Johnson pe Twitter: Ma aflu la Bucuresti pentru a-l asigura pe ministrul Melescanu ca relatiile Marea Britanie-Romania vor fi si mai puternice dupa iesirea din UE

Ministrul de Externe britanic Boris Johnson a scris luni seara pe Twiter ca se afla la Bucuresti pentru a-l asigura pe omologul sau roman Teordor Melescanu ca relatiile romano-britanice vor si mai puternice dupa iesirea Marii Britanii din UE.

Ministrul britanic de Externe: Am fi nebuni sa ii lasam pe romanii din UK sa plece inapoi in Romania

Tot mai multi romani care sunt plecati in Marea Britanie pentru a munci sunt ingrijorati din cauza Brexit, insa ministrul britanic de Externe, Boris Johnson, le spune sa stea linistiti.

Boris Johnson: Relatiile romano-britanice vor si mai puternice dupa iesirea Marii Britanii din UE

Boris Johnson, ministrul de Externe britanic, a scris luni seara pe Twiter ca se afla la Bucuresti pentru a-l asigura pe omologul sau roman Teodor Melescanu ca relatiile romano-britanice vor si mai puternice dupa iesirea Marii Britanii din UE.

Ministrul de Externe britanic Boris Johnson se va afla astazi la Bucuresti

Ministrul de Externe britanic Boris Johnson se va afla astazi la Bucuresti, pe agenda MAE pentru 25 septembrie figurand intalnirea sa cu ministrul Externe Teodor Melescanu.

Ministrul de Externe britanic Boris Johnson se va afla luni la Bucuresti

Ministrul de Externe britanic Boris Johnson se va afla luni la Bucuresti, pe agenda MAE pentru 25 septembrie figurand intalnirea sa cu ministrul Externe Teodor Melescanu.

Boris Johnson, ministrul de Externe al Marii Britanii, in vizita luni la Bucuresti

Ministrul de Externe britanic Boris Johnson se va afla luni la Bucuresti. Conform agendei MAE pentru 25 septembrie, acesta se va intalni cu ministrul Externe roman, Teodor Melescanu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1931 seconds )