Libnet.ro
UNICEF

14:30

Boris Johnston ameninta ca Marea Britanie nu va plati pretul Brexit daca UE nu renegociaza acordul de separare

Adevărul Adevărul,
Boris Johnston ameninta ca Marea Britanie nu va plati pretul Brexit daca UE nu renegociaza acordul de separare

Fostul ministru de externe britanic Boris Johnson, principalul candidat la succesiunea Theresei May in functia de premier, a asigurat ca va refuza sa achite factura de divort a Marii Britanii catre Uniunea Europeana, in valoare de 39 de miliarde de lire sterline, daca aceasta din urma nu va accepta conditii mai bune privind retragerea britanica, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

MAREA BRITANIE: Vanzarile Dacia au crescut cu peste 5% in mai

Vanzarile de masini noi in Marea Britanie au scazut cu 4,6% in mai, dupa decizia Guvernului de a reduce subventiile pentru vehiculele hibride plug-in reincarcabile), transmite Reuters.

Vanzarile Dacia au crescut in Marea Britanie. Care este motivul

Vanzarile de masini noi in Marea Britanie au scazut cu 3,1% in perioada ianuarie-mai 2019, dar cele ale marcii Dacia au crescut cu mai mult de 5% luna trecuta, a anuntat Asociatia Producatorilor si Comerciantilor de Automobile din Regatul Unit SMMT).

Marea Britanie: Partidul Brexit nu reuseste sa-si faca intrarea in parlament, dupa un scrutin partial

Partidul Brexit, invingator clar in scrutinul pentru Parlamentul European din luna mai, a pierdut joi, la mica diferenta de voturi, alegerile legislative partiale desfasurate in orasul Peterborough, din estul Angliei, esuand astfel sa-si faca intrarea in parlamentul de la Londra, transmit dpa si AFP, scrie Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )