Libnet.ro
UNICEF

23:00

Botanoiu: Exporturile de alimente, in crestere cu 300 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Botanoiu: Exporturile de alimente, in crestere cu 300 milioane euro

Exporturile de alimente au crescut cu 300 milioane de euro, in primele sapte luni ale anului in curs, potrivit declaratiilor facute, ieri, de Daniel Dumitru Botanoiu, secretar de stat in cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR). continuă pe Ziarul Bursa

Volumul tranzactiilor imobiliare va creste in acest an la 800 milioane euro

Tara noastra ar putea inregistra in acest an tranzactii imobiliare in valoare de circa 800 milioane euro, o crestere spectaculoasa fata de anul de criza 2009, evolutie influentata de revigorarea pietei imobiliare la nivel global, a afirmat Horatiu Florescu, directorul executiv The Advisers/Knight Frank, intr-un comunicat remis azi redactiei.

Afacerile AdePlast au ajuns la 54 milioane euro, la noua luni

AdePlast a inregistrat o crestere cu 24 de procente la noua luni, ajungand la o cifra de afaceri de 241 milioane lei 54 milioane euro), cu toate ca din estimarile companiei reiese ca sectorul constructiilor in ansamblul sau s-a contractat in aceeasi perioada a anului, arata un comunicat remis redactiei.

Finantele au imprumutat 300 milioane de lei prin vanzare de obligatiuni, la un cost in scadere

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat ieri 300 de milioane de lei prin vanzarea de obligatiuni cu maturitatea in iunie 2021, la un cost in scadere fata de mijlocul lunii septembrie, cand statul a atras cel mai recent bani prin aceasta emisiune de titluri.

BERD finanteaza cu 13 milioane euro transportul public din Pitesti

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) acorda un imprumut de 58,5 milioane de lei 13 milioane de euro) companiei de transport Publitrans SA, prin care urmareste modernizarea transportului public din orasul Pitesti, arata un comunicat al institutiei remis astazi redactiei.

Amenda de aproape 70 milioane euro pentru Deutsche Telekom

Deutsche Telekom AG, cea mai mare companie de telefonie din Germania, a fost amendata, ieri, de autoritatile de reglementare antitrust ale UE cu 69,9 milioane de euro, pe motiv ca, timp de cinci ani, incepand cu 2005, divizia sa din Slovacia si-a inlaturat rivalii de pe piata interna a Internetului broadband.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )