Libnet.ro
UNICEF

16:45

Bote si Anda Adam, sarut fierbinte la Media Music Awards!

ADPM ADPM,
Bote si Anda Adam, sarut fierbinte la Media Music Awards!

Anda Adam a prezentat aseara la Sibiu, pe scena Media Music Awards, unul dintre cele mai incendiare show-uri. Momentul culminant si surprinzator pentru toata lumea a fost cu siguranta aparitia lui Catalin Botezatu de la finalul spectacolului artistei, dar mai ales faptul ca cei doi s-au sarutat pasional in vazul tuturor!. continuă pe ADPM

Anda Adam si Catalin Botezatu, senzatia serii la Media Music Awards: Cei doi s-au sarutat cu foc pe scena, confirmand ca sunt un cuplu (VIDEO)

Suprizele s-au tinut lant la decernarea premiilor Media Music Awards, de la Sibiu. insa de departe, cel mai incendiar moment a fost cadoul oferit publicului de Anda Adam si Catalin Botezatu. Cei doi s-au sarutat.

Ce super show-uri au avut loc la Media Music Awards!

Printre artistii care au prezentat aseara la Sibiu, pe scena Media Music Awards, cele mai explozive show-uri, se numara Anda Adam, Elena Gheorghe, Alex Velea, Connect-R, Corina sau Andra!.

Media Music Awards 2013: lista castigatori!

Cele mai tari hituri au rasunat joi seara in Piata Mare din Sibiu, in cadrul celei de-a doua editii a Media Music Awards. Cele mai importante premii s-au dus la Andra si Whats Up, Voltaj sau Alex Velea. Spectacolul a inceput dupa ora 18:00 odata cu sosirea primilor artisti pe covorul verde aflat in dreapta .

Ei sunt marii castigatori de anul acesta ai trofeelor Media Music Awards!

Andra, Alex Velea, Holograf si Connect-R sunt doar cativa dintre artistii romani care au reusit aseara sa obtina mult ravnitele trofee Media Music Awards, acordate pe baza rapoartelor realizate de prestigioasa institutie Media Forest.

VIDEO FOTO Parada de vedete la Sibiu, la Media Music Awards

Holograf, Vama sau Zdob si Zdub sunt doar cativa dintre cei care au urcat joi pe scena din Piata Mare a Sibiului, in cadrul celei de-a doua editii a Media Music Awards. Printre cei care au inmanat trofee s-au numarat Andreea Marin, primarul Sibiului Klaus Iohannis dar si designerul Catalin Botezatu.

Cum s-au imbracat vedetele la Media Music Awards!

Carmen Negoita, Corina, Andreea Marin si Tania Budi au facut furori aseara pe Green Carpet-ul Media Music Awards, afisand tinute care de care mai elegante, sexy si mai ales inedite!.

VIDEO O jurnalista a fost amenintata si agresata de un angajat al firmei de paza, la Media Music Awards. Primaria si politia cerceteaza cazul

O jurnalista din Sibiu a fost bruscata si amenintata cu violul de catre un angajat al firmei care a asigurat paza, joi seara, la Media Music Awards. Jurnalista a facut plangeri la Primarie si Politie, iar autoritatile cerceteaza cazul.

Andreea Marin, aparitie socanta la Media Music Awards 2013: Vedeta a venit imbracata aproape ca o mireasa (FOTO)

Andreea Marin a socat audienta cu vestimentatia pe care a ales-o pentru gala Media Music Awards, desfasurata joi seara la Sibiu. Vedeta a ales sa imbrace o rochie din dantela fina, de culoare alba,.

Ce rochie va purta Andreea Marin la Media Music Awards

Andreea Marin va purta in aceasta seara, pe Green Carpet, la Media Music Awards, o rochie Pronovias alba, din dantela fina, o reinterpretare a unei celebre rochii de mireasa.

Vedetele vor defila pe covor de iarba adus din Germania la Media Music Awards!

Cei mai in voga artisti ai momentului si vedete de top din showbiz vor defila maine seara, la Media Music Awards, pe un covor de iarba artificiala, adus special pentru acest eveniment din Germania.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2823 seconds )