Libnet.ro
UNICEF

01:05

Botosani: Fata de 13 ani, in stare critica dupa ce a cazut de la etajul al patrulea al unui bloc

Hotnews Hotnews,
 Botosani: Fata de 13 ani, in stare critica dupa ce a cazut de la etajul al patrulea al unui bloc

O fata in varsta de 13 ani este in stare critica dupa ce a cazut de la etajul al patrulea al unui bloc din Botosani, ea fiind transportata la un spital din Iasi. Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cum s-a petrecut incidentul, potrivit news. ro. continuă pe Hotnews

Marea Britanie: Un fost spion rus, in stare critica, dupa ce a fost otravit intr-un supermarket

Un barbat care se afla in stare critica dupa ce a fost espus la o substanta necunoscuta intr-un supermarket din Salisbury este un cetatean rus condamnat pentru spionaj in favoarea Marii Britanii, anunta.

Marea Britanie: Un fost spion rus, in stare critica, dupa ce a fost otravit cu o substanta necunoscuta intr-un centru comercial

Un barbat care este in stare critica dupa ce a fost expus la o substanta necunoscuta intr-o zona comerciala din Salisbury, in Marea Britanie, este un fost spion rus, anunta The Telegraph.

Fost spion rus, in stare grava dupa ce a fost expus unei substante necunoscute

Serghei Skripal, un rus in varsta de 66 de ani, condamnat pentru spionaj in favoarea Marii Britanii, este in stare grava dupa ce a fost expus la o substanta necunoscuta. Cazul aminteste de cel al lui.

Incident groaznic. O copila de 13 ani se zbate intre viata si moarte dupa ce a cazut de la etajul patru. Politia a deschis o ancheta

O copila de 13 ani, din Botosani, se zbate intre viata si moarte dupa ce a cazut din mansarda blocului in care locuia. Adolescenta are multiple leziuni si a fost transferata de urgenta la Iasi. Politistii au deschis o ancheta in acest caz.

Un nou caz Litvinenko? Fost spion rus, in stare grava dupa expunerea la o substanta necunoscuta

Un barbat aflat in stare critica dupa ce a fost expus unei substante necunoscute ar putea fi, potrivit unor surse citate de BBC, un fost spion rus care s-a refugiat in Marea Britanie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )