Libnet.ro
UNICEF

07:00

Bourceanu a fost desemnat cel mai bun fotbalist roman al anului, iar Laurentiu Reghecampf, cel mai bun antrenor

B1 B1,
Bourceanu a fost desemnat cel mai bun fotbalist roman al anului, iar Laurentiu Reghecampf, cel mai bun antrenor

Capitanul echipei Steaua, mijlocasul Alexandru Bourceanu, a fost desemnat, marti seara, cel mai bun fotbalist roman al anului 2013, in timp ce Laurentiu Reghecampf a fost desemnat cel mai bun antrenor, in cadrul. continuă pe B1

Dovada ca natura e cel mai bun pictor. Vezi cea mai mare fotografie care surprinde cerul noptii in adevaratele lui culori

Astrofotograful Nick Risinger a facut cea mai mare fotografie care surprinde cerul noptii. Pentru a surprinde fabulosul cer, Risinger a folosit sase camere astronomice, scrie Wired. Creatia astrofotografului nu este o.

Spaniolii au impacat si capra si varza. Messi, cel mai bun. Ronaldo, cel mai valoros

Cand ai doi jucatori de talia lui Lionel Messi si Cristiano Ronaldo este foarte greu sa te decizi care dintre acestia merita sa ia crema dupa un sezon 2012/2013 de fotbal spectacol.

Un adolescent din Iasi si-a ucis cel mai bun prieten, pentru un telefon

Un adolescent din Iasi si-a omorat amicul cu mainile goale, l-a abandonat pe un camp si i-a furat mobilul. Apoi a incercat sa-si ascunda crima. A mers la inmormantare, i-a carat crucea spre cimitir si i-a.

Fondul Certinvest BET-FI Index, in crestere cu 11,21%

Cel mai performant fond de investitii, in perioada 28 octombrie - 28 noiembrie, a fost Certinvest BET-FI Index, care a urcat cu 11,21%.

Elena Udrea: La Nana e cel mai bun teren din Europa

Devenita cunoscuta dupa ce fiica presedintelui Traian Basescu a investit in agricultura, comuna Nana, din judetul Calarasi, isi castiga faima pe zi ce trece. Elena Udrea e interesata si ea de terenurile agricole din zona Baraganului.

Cotatia Impact s-a dublat

Actiunile dezvoltatorului imobiliar Impact Developer and Contractor simbol IMP) au adus investitorilor, in perioada 29 octombrie - 29 noiembrie, cel mai mare randament din piata, de 111,28%, potrivit unei analize a ziarului BURSA.

Blaga: Ziua Marii Uniri - cel mai frumos moment de unitate

Ziua Marii Uniri este cel mai frumos moment de unitate si intelepciune din istoria poporului roman, afirma presedintele Partidului Democrat Liberal PDL), Vasile Blaga.

Cine este Ignacio Garcia Bercero, seful negociatorilor UE pentru cel mai mare acord regional de comert liber din istorie

Un expert in relatii comerciale internationale care lucreaza de peste 25 de ani pentru Comisia Europeana a fost alegerea Bruxelles-ului pentru a conduce, din partea UE, negocierile cu SUA pentru cel mai mare acord de comert liber din istorie, Parteneriatul Transatlantic pentru Comert si Investitii TTIP). Negociatorul-sef al UE pentru acest acord este Ignacio Garcia Bercero, principalul responsabil CE pentru relatiile comerciale cu SUA, Canada si tarile din vecinatatea UE.

Actiunile marilor companii europene au inregistrat cel mai mare declin dupa luna august

Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile de marti cu cel mai mare declin dupa luna august, informeaza Bloomberg. in aceasta saptamana, investitorii asteapta date privind piata.

Fashion Bazaar, cel mai mare targ de moda, cosmetice si vintage, pe 15 decembrie, la Casa Vernescu

Casa Vernescu va gazdui pe 15 decembrie o noua editie a Fashion Bazaar, cel mai mare targ de moda, cosmetice si vintage. Evenimentul sustine un numar insemnat de tineri si consacrati designeri romani,.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )