Libnet.ro
UNICEF

11:30

Un boxer rus s-a stins din viata din cauza ranilor provocate in ring. Lumea este socata de moartea lui Dadashev: in sportul asta insa, un singur pumn te poate aduce aici (VIDEO)

B1 B1,
Un boxer rus s-a stins din viata din cauza ranilor provocate in ring. Lumea este socata de moartea lui Dadashev: in sportul asta insa, un singur pumn te poate aduce aici (VIDEO)

Pugilistul Maxim Dadashev a murit, marti, din cauza ranilor provocate in ring de Subriel Matias, la categoria superusoara. Partida a avut loc vineri, iar sportivul rus, care avea sa se stinga din viata la. continuă pe B1

Yukiya Amano, directorul general al Agentiei Internationale pentru Energie Atomica, s-a stins din viata! Un diplomat roman, in carti pentru preluarea functiei

Yukiya Amano, directorul general al Agentiei Internationale pentru Energia Atomica AIEA), s-a stins din viata la varsta de 72 de ani, a anuntat institutia pe care diplomatul nipon o conducea inca din 2017,.

Doliu in lumea sportului. Un mare fost tenismen s-a stins din viata

Doliu in lumea sportului. Fostul tenismen australian Peter McNamara a murit la varsta de 64 de ani. Sportivul a ocupat locul 7 mondial, cea mai inalta clasare a lui in ierarhia ATP. El a castigat cinci turnee.

Boxerul rus Maxim Dadashev a decedat la varsta de 28 de ani, din cauza ranilor suferite intr-un meci

Boxerul rus Maxim Dadashev a decedat, marti, la varsta de 28 de ani, din cauza ranilor suferite in meciul cu Subriel Matias din Puerto Rico, care a avut loc vineri, informeaza theguardian. co. uk.

SOC in lumea artistica! Maestrul decorat de presedinte A MURIT (FOTO)

Doliu in lumea artistica. Maestrul Rudolf Fatyol, solist, violonist concertist si manager general al Filarmonicii Dinu Lipatti din Satu Mare, s-a stins din viata.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2479 seconds )