Libnet.ro
UNICEF

01:05

Brad Pitt are o noua iubita. Cine este si cum arata aleasa inimii actorului (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Brad Pitt are o noua iubita. Cine este si cum arata aleasa inimii actorului (GALERIE FOTO)

Brad Pitt traieste o frumoasa poveste de dragoste impreuna cu un model din Germania, potrivit presei internationale. Actorul a fost vazut in momentul in care a ajuns in sudul Frantei impreuna cu Nicole. continuă pe B1

Brad Pitt are o noua iubita cu 29 de ani mai tanara decat el: isi petrec vacanta in locul in care a facut nunta cu Jolie

In ultimele 24 de ore presa mondiala a explodat, publicand detalii si fotografii despre noua idila a lui Brad Pitt, atunci cand toata lumea il suspecta ca se va impaca cu Jennifer Aniston dupa 15 ani de la separare. Dar iata ca norocoasa este un model de origine germana, Nicole Poturalski, cu care acesta a plecat in vacanta.

Ea este noua iubita a lui Brad Pitt! Are 27 de ani si e originara din Germania!

Unii sperau la o impacare cu Angelina Jolie. Altii visau ca el sa ajunga din nou in bratele fostei sotii, Jennifer Aniston. Nu este insa cazul niciunuia dintre aceste scenarii. Iat-o pe noua iubita a lui Brad Pitt! .

Cine este noua iubita a lui Brad Pitt. Este cu 29 de ani mai tanara decat actorul

Actorul Brad Pitt, 56 de ani, nu mai este singur. Celebrul actor are o relatie cu fotomodelul de origine germana Nicole Poturalski, 27 de ani. Acestia au fost fotografiati de paparazzi urcand la bordul unui avion privat saptamana aceasta. Ea este noua iubita a lui Brad Pitt. Are cu 29 de ani mai putin decat .

Cine este noua iubita a lui Brad Pitt si cati ani are

Lumea mondena este in plina valva, dupa ce zvonurile ca Brad Pitt si modelul german Nicole Poturalski s-au adeverit. Cei doi au fost surprinsi pe aeroportul din Pars cand se imbarcau intr-un avion privat.

Cine este iubita lui Cheloo. Imagine rara cu femeia: cum arata

Cheloo este prezent deja de ani buni in vizorul fanilor, dar niciodata nu s-a falit public cu femeile frumoase pe care le-a avut la brat. Cum arata iubita cunoscutului jurat de la iUmor? Cum arata iubita lui Cheloo? Cheloo este una din vedetele de la noi care a ales inca de la inceputul carierei sale .

Cine este primul sot al Mihaelei Radulescu, de la care a pastrat si numele. Ce afaceri are

Ce afaceri are primul sot al Mihaelei Radulescu si cum arata acum? Fostul jurat de la emisiunea Romanii au Talent i-a pastrat numele. Cum arata acum primul sot al Mihaelei Radulescu? Mihaela Tiganu a fost casatorita cu Bogdan Radulescu, nume pe care se pare ca i-a placut atat de tare incat sa-l pastreze o viata.

Oana Radu s-a maritat. Cine este alesul!

Oana Radu este in culmea fericirii! Artista a devenit in weekend sotia barbatului care a sustinut-o si a ajutat-o sa ajunga la silueta mult dorita. Afla despre cine este vorba! .

EXCLUSIV Cine este barbatul care l-a batut ieri pe fiul Luminitei Anghel. A participat la Vocea Romaniei

David Puscas, fiul adoptiv al Luminitei Anghel, a fost snopit in bataie ieri, dupa ce un barbat a intrat in apartamentul lui. Se pare ca agresorul este nimeni altul decat Robert Reamzy, care, in trecut, a participat si la emisiunea Vocea Romaniei, de la Pro TV. David Puscas, calcat in picioare, la propriu, in casa .

Cine este iubitul Irinei Begu? Cu el se iubeste la nebunie desi nu au facut pasul cel mare

Irina Begu este de multi ani printre cele mai cunoscute jucatoare de tenis din Romania. A reusit cateva victorii muncite la Praga, unde a fost eliminata in cele din urma de Simona Halep, in semifinale. Iar rezultatul obtinut in Cehia a ajutat-o pe Begu pana pe locul 70 in clasamentul WTA. A devansat-o pe Sorana .

S-a aflat! Cine este castigatorul potului de la Loto 649. S-a trezit cu o suma uriasa in conturi!

Castigatorul la Loto 649 la tragerea din 16 august si-a ridicat luni premiul de 1,6 milioane euro. Conform Loteriei Romane, este vorba despre un barbat de 40 de ani din Capitala. Castigatorul marelui premiu s-a prezentat luni la sediul central al Loteriei Romane.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2535 seconds )