Libnet.ro
UNICEF

15:00

Brad Pitt nu mai vrea scene de sex in filme, din respect pentru Angelina Jolie.

România Liberă România Liberă,
Brad Pitt nu mai vrea scene de sex in filme, din respect pentru Angelina Jolie.

Brad Pitt nu mai accepta sa filmeze scene de sex cu alte femei, din respect pentru partenera sa, Angelina Jolie, a dezvaluit un prieten al actorului, citat de Daily Mail, scrie b1. ro. Brad si Angelina au avut un succes rasunator in 2005, cu filmul Mr. and Mrs Smith. Cei doi s-au indragostit pe platourile de filmare, desi actorul era casatorit cu Jennifer Aniston. Frank Pollaro, un prieten apropiat al lui Brad, a explicat ca Brad incearca sa evite scene sexy in filmele sale pentru ca este . continuă pe România Liberă

Brad Pitt nu mai vrea scene de sex in filme, din respect pentru Angelina Jolie

Brad Pitt nu mai accepta sa filmeze scene de sex cu alte femei, din respect pentru partenera sa, Angelina Jolie, a dezvaluit un prieten al actorului, citat de Daily Mail. Brad si Angelina au avut un succes.

Caru' cu Vedete:Alex Velea a fost la un pas sa o bage in belea pe Antonia! A dat-o pe mana politiei cu zambetul pe buze; Bendeac: M-a intrebat mama de ce nu ma duc eu la televizor sa zic ca nu sunt gay; Frumuselul Brad Pitt nu mai e ce a fost odata! S-a i

Andreea Mantea si Stefan Stan au uitat de nunta. Au anuntat cu surle si trambite ca-si pun pirostriile si l-au rugat pe Cristian Popescu Piedone sa le fie nas. Acum. Nu mai pune pret pe felul in care arata! Delia nu are niciun complex si se accepta asa cum e: Nu traiesc din aspectul fizic. Delia este o femeie in toata firea si stie ca are multe calitati, asa ca felul in care arata nu mai ocupa un loc.

Arabia Saudita: Placi de aur pe pereti, in cea mai luxoasa statie de metrou din lume.

Riadul, capitala Arabiei Saudite, va avea cea mai luxoasa statie de metrou din lume, care va arata mai degraba ca interiorul unui hotel de cinci stele. Statia va fi amplasata pe noua linie de metrou, ce urmeaza sa fie construita in mai putin de 4 ani, informeaza Daily Mail, citat de b1. ro. Cea mai mare parte a statiei va fi realizata din marmura, iar peretii ei vor fi impodobiti cu placi din aur. Asa cum era de asteptat intr-unul din cele mai calduroase locuri de pe pamant, calatorii vor avea .

ştiri din Monden

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )