Libnet.ro
UNICEF

19:15

Braila: Autoritatile mobilizate pentru scoaterea unei masini din Dunare

B1 B1,
Braila: Autoritatile mobilizate pentru scoaterea unei masini din Dunare

ISU Braila cauta solutii pentru scoaterea unei masini din Dunare pe mal. Masina a cazut in apa, in dreptul unei plaje amenajate in spatele fostei uzine Laminorul, iar un barbat aflat pe mal a legat. continuă pe B1

FOTO Politia cere ajutor pentru gasirea unei fete de 14 ani care a plecat miercuri de acasa si nu s-a mai ntors

Politistii din Bihor solicita sprijin pentru gasirea unei fete, de 14 ani, care a plecat de acasa si nu mai revenit, transmite Inspectoratul General.

Marea Britanie: Mii de cadavre deshumate pentru construirea unei cai ferate

Marea Britanie va dezhuma aproximativ 66. 000 de schelete pentru construirea unei cai ferate pentru trenurile de mare viteza intre Londra si Birmingham. Astfel, peste 60. 000 de morminte au fost deja relocate .

Scrisoarea unei romance din Italia inainte de a se intoarce acasa definitiv: Ma macina dubiile, ma gandesc cu groaza la...

Vreau acasa la mine scrie Lidia T. din Italia pe un grup cu romani din peninsula, scrie Rotalianul. Apoi continua: Cred ca a vrea acasa e dorinta multora dintre noi. Am 13 ani de cand sunt in.

LIVE TEXT Academia Rapid - CSA Steaua pentru castigarea playoff-ului din Liga 4

Echipele Academia Rapid si CSA Steaua se infrunta, duminica seara, de la ora 20:30, in meciul decisiv pentru castigarea seriei bucurestene in Liga 4. Echipa castigatoare merge in barajul de promovare in Liga 3.

ZIUA COPIILOR 2018. Zi magica pentru mai multi copii din Romania de 1 Iunie

De 1 Iunie, curtea Catedralei Episcopiei din Husi s-a umplut de zambete, de cantece, de baloane colorate si de desene pe asfalt. Sute de copii din cele mai indepartate colturi ale judetului,.

Momente de panica pentru mai multi parinti din judetul Dolj. Doi serpi au fost filmati intr-un loc de joaca

Scenesocante au fost surprinse de un barbat din judetul Dolj,care a filmat doi serpi in timp ce mergeau intr-un loc de joaca din orasul Calafat, judetul Dolj. Parintii si copiii aflati in.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )