Libnet.ro
UNICEF

11:45

Brasov: Accident rutier grav pe DN1. Doi adulti si 2 copii au fost grav raniti

B1 B1,
Brasov: Accident rutier grav pe DN1. Doi adulti si 2 copii au fost grav raniti

Un grav accident rutier a avut loc sambata dimineata, in Brasov. Un autoturism in care se aflau 3 copii si 2 adulti a intrat intr-un parapet de pepe DN 1. Patru pasageri, printre care si. continuă pe B1

Trei raniti intr-un accident rutier pe DN1

Trei persoane au fost ranite joi dupa-amiaza intr-un accident rutier care a avut loc pe DN1, intersectie cu DC67, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Sibiu, anunta Agerpres.

Accident rutier pe Autostrada Soarelui, in apropiere de Murfatlar. Mai multe vehicule s-au ciocnit in lant, iar traficul a fost paralizat (VIDEO)

Un grav accident rutier aavut loc joi dimineata pe Autostrada A2, pe sensul de mers catre Constanta,in dreptul localitatii Murfatlar. 4 autovehicule s-au ciocnit in lant, iar o persoana a fost grac.

Accident rutier teribil in Piatra-Neamt: O femeie si copilul ei de 6 au fost spulberati pe trecerea de pietoni. Imagini cu un puternic impact emotional (VIDEO)

O femeie si copilul ei de doar 6 ani au fost victimele unui grav accident rutier, petrecut, marti,chiar pe o trecere de pietonidin Piatra-Neamt. Mama de 36 de ani si baietelul au fost izbiti .

Accident rutier in Braila: Un tanar a murit, iar alti 8 sunt in stare grava, dupa ce au fost aruncati dintr-o camioneta

Accident rutier, in noapte de marti spre miercuri, in Braila. O persoana si-a pierdut viata si alte 8 au fost grav ranite,in urma unui impact aunei camioneta Mitsubishi cu un buldoexcavator.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )