Libnet.ro
UNICEF

08:15

Brasov: Patru persoane, monitorizate pentru Ebola

Hotnews Hotnews,
 Brasov: Patru persoane, monitorizate pentru Ebola

Medicii Directiei de Sanatate Publica Brasov monitorizeaza patru persoane care au venit recent din Africa si ar putea prezenta risc de imbolnavire cu virusul Ebola, potrivit Digi 24. Printre ei se afla si un student nigerian, in varsta de 24 de ani, care a venit din vacanta, din Nigeria, in urma cu cateva zile. Niciunul dintre cei patru nu prezinta simptome, dar vor fi in continuare monitorizati timp de 30 de zile. continuă pe Hotnews

Romania se pregateste pentru Ebola. Masuri SPECIALE au fost luate in spitalele de boli infectioase

Se fac pregatiri pentru lupta cu Ebola in Romania! 12 oameni, recent intorsi din Africa, se afla sub monitorizarea Directiilor de Sanatate Publica. in paralel, se cumpara echipamente, se pregatesc oameni.

Perchezitii la proxenetii din Slobozia. Patru persoane au fost duse la audieri

Mascatii au descins astazi la patru adrese din Slobozia, la care locuiesc rude ale cunoscutului clan din oras, Frusin. Vizata este sotia liderului interlop Gheorghe Toma, acuzata ca ar fi dat mita noua mii de.

Patru milioane lei pentru Programul dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale in randul tinerilor

Sumele alocate Programului pentru dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale in randul tinerilor si facilitarea accesului acestora la finantare - START - vor fi suplimentate cu patru milioane de lei, ca urmare a fondurilor primite la rectificarea bugetara, transmite Departamentul pentru intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediul de Afaceri si Turism DIMMMAT) printr-un comunicat remis azi redactiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2531 seconds )