Libnet.ro
UNICEF

14:30

Un brasovean a castigat premiul de peste 1,4 milioane de euro la extragerea de Paste de la Loto 6/49

Adevărul Adevărul,
Un brasovean a castigat premiul de peste 1,4 milioane de euro la extragerea de Paste de la Loto 6/49

Un brasovean a castigat premiul in valoare de peste 1,4 milioane de euro la Loto 6/49, la extragerea speciala de Paste. Pretul biletului castigator a fost de 30 de lei. continuă pe Adevărul

S-a castigat premiul cel mare la Loto 6/49. Unde s-a jucat biletul norocos

Duminica, 8 aprilie 2018, la Tragerile Speciale Loto ale Sarbatorilor de Pasti, la Tragerea Principala a jocului Loto 6/49, s-a castigat premiul de categoria I, in valoare de 6. 179,07 lei peste 1,4 milioane.

S-a castigat premiul cel mare la Loto. Unde s-a jucat biletul norocos

S-a castigat premiul cel mare la Loto. Un roman este mai bogat de azi cu peste 1 milion de euro. Biletul a fost jucat la o agentie din Brasov. Rezultatele la Loto 6 din 49 si Joker. Extragerile speciale de.

Banca Transilvania a achizitionat Bancpost pentru 179 milioane euro

Analistii evidentiaza faptul ca Banca Transilvania ataca primul loc in sistemul bancar din Romania * BT nu a preluat si ERB NEW Europe Funding II BV, entitate olandeza din grupul Eurobank, catre care Bancpost a cesionat o mare parte dintre creditele fara restante ale clientilor imprumutati CHF * Banca Transilvania a devenit, recent, actionar al Victoriabank, a treia cea mai mare banca din Republica Moldova Banca Transilvania BT) a finalizat achizitia pachetului majoritar de actiuni 99,15%) detinut de catre Eurobank Group la Bancpost, pentru 178,67 milioane de euro, reprezentand 75% din valoarea activului net. BT a cumparat si actiunile detinute de Eurobank la ERB Retail Services IFN si ERB Leasing IFN, conform anuntului bancii din Cluj, publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB). in plus, Banca Transilvania a preluat un imprumut subordonat, in valoare de 80 de milioane de euro, datorat de Bancpost catre banca mama.

BAAR a platit despagubiri de 73,7 milioane euro, in urma falimentului Astra si Carpatica

Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania BAAR) a solutionat 92,18% din dosarele rezultate in urma falimentului societatilor Astra si Carpatica, valoarea totala a despagubirilor ridicandu-se la 73,7 milioane de euro, reiese din datele BAAR, prezentate, miercuri, intr-o conferinta de presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )