Libnet.ro
UNICEF

06:15

Brasovenii de la Allview lanseaza E3 Sign, primul smartphone cu senzor de amprenta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Brasovenii de la Allview lanseaza E3 Sign, primul smartphone cu senzor de amprenta

Allview, brandul de smartphone-uri si tablete detinut de catre compania brasoveana Visual Fan, a lansat E3 Sign, primul smartphone romanesc dotat cu un senzor de amprenta Synaptic, ce faciliteaza deblocarea prin amprenta personala si ofera o securizare. continuă pe Wall-Street Ro

Allview a lansat E3 Sign, un smartphone cu senzor de amprente

Compania brasoveana Allview a anuntat lansarea modelului Allview E3 sign. Acesta are specificatii mid-range, dar partea cea mai interesanta este senzorul de amprente incorporat. Ideea de senzor de amprente pe un smartphone nu este deloc noua. Motorola a implementat-o pentru prima data in urma cu multi ani, dar tehnologia a devenit populara odata cu introducerea [].

VIDEO: Innos D6000, primul smartphone din lume cu doua baterii suprapuse

Innos D6000 este un smartphone chinezesc care a impresionat lumea intreaga. Este primul telefon din lume cu doua baterii suprapuse. Mai mult decat atat, cei 6. 000 de mAh pe care ii are in total, il fac sa fie si telefonul cu cea mai mare capacitate, phonearena. com.

VIDEOFOTO: LG G4, primul smartphone cu display 3K

Compania sud-coreeana LG pregateste o noua surpriza in materie de tehnologie implementata pe smartphone-uri. LG G4 va avea, in premiera mondiala, o rezolutie 3K pe un display de 5,5 inci. Concret, LG G4 va fi dotat cu o rezolutie de 2880x1620 pixeli si o densitate de pixeli de 600 ppi, potrivit gsmarena. com .

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )