Libnet.ro
UNICEF

14:31

Brasovenii de la S Karp au primit o finantare de 500.000 de euro din partea ROCA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Brasovenii de la S Karp au primit o finantare de 500.000 de euro din partea ROCA

Compania S Karp Inc SRL a primit o finantare de 500. 000 de euro din partea platformei de investitii ROCA, dezvoltate de CITR Group, fratii Paval, fondatori ai retelei de bricolaj Dedeman, omul de afaceri Dan Sucu si compania Astra Rail, controlata de antreprenorul german Thomas Manns. continuă pe Ziarul Bursa

Cadoul superb primit de Simona Halep din partea sponsorului Mercedes

Simona Halep a primit o masina decapotabila cadou de la Mercedes. Simona Halep a publicat o imagine cu noua masina pe contul de Instagram, cu mesajul Multumesc, Mercedes. Ea a primit cadou un model AMG.

Liderul Ligii Nordului, Matteo Salvini, spune ca doar el poate fi prim-ministru din partea aliantei de centru-dreapta

Liderul partidului de extrema-dreapta Liga Nordului a spus marti ca doar el ar putea fi prim-ministru din partea aliantei de centru-dreapta dupa ce partidul sau a luat cele mai multe voturi din blocul conservator, scrie Reuters.

Autostrada Sebes-Turda a primit finantare europeana in valoare de 272 milioane de euro

Comisia Europeana CE) a aprobat pentru Romania suma de 272 de milioane euro pentru constructia autostrazii Sebes-Turda.

Donatie din partea Bibliotecii Metropolitane Bucuresti pentru Biblioteca Municipala din Chisinau

Biblioteca Metropolitana din Bucuresti va dona 20. 000 de volume Bibliotecii Municipale B. Hasdeu.

Dragnea, despre un nou proiect privind Casa Regala: Costurile din partea statului - foarte mici

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat luni, dupa retragerea din circuitul legislativ a proiectului pentru reglementarea statutului juridic al Casei Regale, ca noua varianta prevede infiintarea unei institutii care va administra functionarea Casei Regale, cu un aparat suplu si costuri mici.

Ksenia Sobciak, candidata din partea opozitiei la alegerile prezidentiale din Rusia, a fost agresata de un barbat la Moscova

Ksenia Sobciak, candidata la alegerile prezidentiale din Rusia si apropiata de opozitia liberala, afirma ca a fost agresata duminica, la Moscova, de un barbat care a lovit-o si a stropit-o cu un lichid care s-a dovedit a fi apa, relateaza AFP. Fosta vedeta de televiziune, simbol al tineretului instarit din Rusia si detestata de multi cetateni, Ksenia Sobciak, in varsta de 36 de ani, este una din rarele surprize ale acestor alegeri in care victoria presedintelui Vladimir Putin pare jucata dinainte.

Siemens vrea sa obtina 4,65 miliarde euro din listarea Healthineers

Grupul german Siemens AG va lista divizia medicala, Healthineers, pe 16 martie, cu intentia sa obtina 3,9-4,65 de miliarde de euro pentru o participatie de 15%, relateaza Bloomberg, conform News. ro.

Milioane de euro din SMS-uri: Ce planuri are Teracomm Romania in 2018

Plata prin SMS ramane una dintre solutiile cele mai cautate de mici business-uri si aplicatii online, lucru care face din aceasta piata una lucrativa. Ce tendinte se evidentiaza pe acest segment si cum incearca Teracomm Romania sa isi diversifice.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )