Libnet.ro
UNICEF

23:30

Bratul unei macarale s-a prabusit peste un autoturism din Bucuresti, in care se aflau 4 persoane

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bratul unei macarale s-a prabusit peste un autoturism din Bucuresti, in care se aflau 4 persoane

Bratul unei macarale s-a prabusit, sambata dimineata, peste un autoturism in care se aflau 4 persoane, in strada Matei Millo, in zona Universitate, la fata locului fiind trimise echipaje de politie si pompieri. continuă pe Wall-Street Ro

Detalii incredibile despre macaraua care s-a prabusit peste o masina, in Capitala. Cum a fost scos soferul

O macara de mare tonaj s-a prabusit peste o masina aflata in mers, in Capitala. Autotursimul a fost grav avariat si patru persoane au fost ranite. Una dintre ele a fost in stare grava, iar echipajul SMURD sosit la fata locului a fost nevoit sa taie plafonul masinii pentru a o scoate dintre fiarele contorsionate.

Asociatie a procurorilor: Peste 70% din actiunile disciplinare ale Inspectiei Judiciare in cazul procurorilor au fost respinse. Se impune demiterea conducerii institutiei

Peste 70% din actiunile disciplinare exercitate de Inspectia Judiciara in cazul procurorilor, in ultimii trei ani, au fost respinse de sectia pentru procurori in materie disciplinara a Consiliului Superior al Magistraturii. Asociatia Miscarea pentru Apararea Statutului Procurorilor AMASP) spune ca aceste rezultate dezastruoase impun demiterea urgenta a conducerii IJ si modificarea legii, astfel incat niciun procuror sau judecator sa nu mai poata face obiectul unor anchete disciplinare care ridica cel putin semne de intrebare cu privire la legalitatea si temeinicia lor.

Incident socant in Capitala. O macara a cazut peste o masina in care erau trei oameni

Bratul unei macarale s-a prabusit peste un autoturism in care se aflau trei persoane. Douadintre acestea au iesit din masina la scurt timpdupaimpact, insa a treia este.

EY: Peste jumatate din corporatiile globale vor sa faca achizitii, in urmatorul an

Mai mult de jumatate 52%) din corporatiile globale planuiesc sa realizeze achizitii in anul urmator, iar sectoarele in care vor exista astfel de miscari sunt serviciile medicale, bunurile de consum, sectorul energetic, imobiliar si de tehnologie, potrivit studiului EY Global Capital Confidence Barometer CCB), citat de Agerpres.

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )