Libnet.ro
UNICEF

01:06

BRD Bucharest Open: Irina Begu/ Raluca Olaru, in sferturi la dublu - Alexandra Dulgheru, pe tabloul principal

Hotnews Hotnews,
 BRD Bucharest Open: Irina Begu/ Raluca Olaru, in sferturi la dublu - Alexandra Dulgheru, pe tabloul principal

Irina Begu si Raluca Olaru s-au calificat, luni, in sferturile probei de dublu de la BRD Bucharest Open, cele doua trecand de perechea Ana Bogdan/ Gabriela Ruse. Alexandra Dulgheru a acces pe tabloul principal al competitiei de simplu, dupa ce a invins-o pe Daniela Seguel Chile). continuă pe Hotnews

Perechea Irina Begu - Raluca Olaru s-a calificat in sferturile probei de dublu la BRD Bucharest Open

Perechea formata din Irina Begu si Raluca Olaru s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului BRD Bucharest Open, dupa ce a invins, in primul tur, cuplul format din jucatoarele romane Ana Bogdan si Elena-Gabriela Ruse cu scorul de 6-3, 7-5.

Perechea formata din Irina Begu si Raluca Olaru, favorita probei de dublu la BRD Bucharest Open

Perechea formata din jucatoarele romane de tenis Irina Begu si Raluca Olaru este principala favorita a turneului BRD Bucharest Open WTA), dotat cu premii totale de 226. 750 dolari, care are loc la Arenele BNR din Capitala.

BRD Bucharest Open: Monica Niculescu s-a retras de la competitia bucuresteana

Monica Niculescu, finalista in proba de dublu a turneului de Grand Slam de la Wimbledon, s-a retras de la BRD Bucharest Open, din cauza unei accidentari la abdomen, au anuntat organizatorii pe pagina de Facebook a competitiei. Turneul face parte din categoria WTA International si este dotat cu premii in valoare de 226. 750 de dolari.

Duel romanesc in primul tur la BRD Bucharest Open. S-au tras la sorti meciurile de pe tabloul principal

Meciurile de pe tabloul principal al turneului BRD Bucharest Open vor incepe luni, la Arenele BNR, unde sunt programate multe dueluri interesante.

BRD Bucharest Open: Alexandra Dulgheru, Alexandra Cadantu si Georgia Craciun, victorioase in calificari

Jucatoarele romane Alexandra Dulgheru, Alexandra Cadantu si Georgia Andreea Craciun au castigat, sambata, meciurile sustinute in runda inaugurala a calificarilor, la turneul BRD Bucharest Open.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )