Libnet.ro
UNICEF

22:00

BRD a inregistrat, in primele noua luni, un profit net de 51 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BRD a inregistrat, in primele noua luni, un profit net de 51 milioane lei

BRD-Groupe Societe Generale a inregistrat, in primele noua luni ale anului, un profit net de 51 milioane lei si un venit net bancar de 2,059 miliarde lei, in scadere cu 5,6% fata de aceeasi perioada a anului trecut. continuă pe Ziarul Bursa

BRD a inregistrat in primele noua luni un profit de 51 milioane lei

BRD - Groupe Societe Generale BRD) a inregistrat in primele noua luni din acest an un profit net de 51 milioane lei 11,5 milioane euro), potrivit informatiilor transmise de banca, joi, Bursei de Valori Bucuresti BVB) si citate de Mediafax. Evolutia pietei bancare din Romania in trimestrul al treilea al acestui an nu a fost favorizata de conditiile macroeconomice, cererea de creditare ramanand la un nivel scazut. Totusi, piata persoanelor fizice si-a continuat evolutia pozitiva, in special datorita programului Prima Casa, arata BRD intr-un raport.

Petrom marcheaza un nou record dupa primele noua luni: profit net de peste 830 de milioane de euro, in crestere cu 26%

Profitul net al Petrom a ajuns la 3,663 miliarde de lei 831,6 milioane de euro) dupa primele noua luni ale anului, in crestere cu 26% fata de rezultatul inregistrat in perioada similara din 2012, potrivit datelor financiare transmise de companiei Bursei de Valori Bucuresti BVB). in schimb, vanzarile Petrom au scazut cu 5%, la 18,15 miliarde de lei 4,1 miliarde de euro).

Profitul net al BRD a crescut de peste cinci ori in primele noua luni, la 51 de milioane de lei

BRD - Groupe Societe Generale BRD) a obtinut in primele noua luni din acest an un profit net de 51 de milioane de lei 11,5 milioane de euro), in crestere de peste cinci ori fata de rezultatul inregistrat in aceeasi perioada din 2012, potrivit datelor transmise de banca Bursei de Valori Bucuresti BVB). Dupa primele noua luni ale anului trecut, rezultatul net a fost de 10 milioane de lei.

Profitul grupului Garanti Romania s-a dublat

Garanti Romania a inregistrat in primele noua luni un profit net consolidat de 26,3 milioane de euro, peste dublul nivelului din aceeasi perioada a anului trecut, la care Garanti Bank a contribuit cu 21,5 milioane euro, rezultat in crestere de trei ori, a anuntat ieri grupul financiar.

Profitul net al Enel Green Power a crescut cu 46,4% in primele noua luni

Profitul net al Enel Green Power s-a ridicat, in primele noua luni, la 407 milioane de euro, in crestere cu 129 milioane de euro 46,4%) fata de 278 milioane euro in aceeasi perioada a anului trecut, conform unui comunicat de presa.

Profitul net Petrom a crescut, in primele noua luni, cu 27%

Profitul net al grupului Petrom a crescut, in primele noua luni, cu 27%, la 3,666 miliarde lei, potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.

Profitul Petrom a crescut cu 27% in primele noua luni

Profitul net al Petrom a crescut cu 27% in primele noua luni, la 3,666 miliarde lei 831,6 milioane euro), insa vanzarile au scazut cu 5%, la 18,15 miliarde lei 4,117 miliarde euro), potrivit informatiilor financiare transmise de companie, joi, Bursei de Valori Bucuresti BVB), arata Mediafax. In perioada similara a anului trecut profitul net a fost de 2,892 miliarde lei, iar vanzarile de 19,185 miliarde lei.

EximBank accelereaza creditarea: +40% in primele noua luni.

EximBank continua sa-si consolideze pozitia pe piata creditarii pentru segmentul corporate, volumul total al finantarilor acordate in primele noua luni ale acestui depasind cu 40% nivelul inregistrat la finele anului trecut. Ne-am stabilit ca obiectiv principal dinamizarea activitatii in directia finantarii companiiilor romanesti si, iata, rezultatele o arata, suntem pe drumul cel bun: volumul creditelor acordate a urcat in primele noua luni cu 40% fata de decembrie 2012, depasind 1,5 .

Veniturile Romtelecom au scazut cu 4,9%, iar ale Cosmote cu 3,9%, in primele noua luni din 2013. Cei doi operatori au avut impreuna venituri de peste 782,4 milioane euro

Romtelecom a inregistrat venituri de 446,8 milioane de euro in primele noua luni din acest an, in scadere cu 4,9% fata de aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce veniturile Cosmote au scazut cu 3,9% in aceeasi perioada de referinta, conform datelor financiare prezentate vineri de grupul elen OTE. La Romtelecom, scaderea abonatilor de voce s-a stabilizat la 3,8% in trimestrul al treilea 2013, fiind cresteri pe internet si TV, in timp ce la Cosmote numarul clientilor n. a SIM-uri valabile) a scazut cu 5,1% pana la aproape 6,1 milioane de clienti, dar ARPU venitul mediu per utilizator) a crescut cu 0,7%.

INS: Cantitatea de lapte de vaca colectata a scazut, in primele noua luni, cu 2,7%

Cantitatea de lapte de vaca colectata de la exploatatii agricole si centre de colectare de catre unitatile procesatoare a scazut, in primele noua luni, cu 2,7%, comparativ cu perioada similara a anului trecut, informeaza Institutul National de Statistica INS).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )