Libnet.ro
UNICEF

00:07

BREAKING NEWS BEC nu aproba cererea de prelungire a programului de vot in Diaspora - surse

Hotnews Hotnews,
 BREAKING NEWS BEC nu aproba cererea de prelungire a programului de vot in Diaspora - surse

Biroul Electoral Central BEC) a stabilit ca nu va prelungi programul de vot, dupa ora 21. 00 in sectiile de votare din strainatate, au declarat surse ale institutiei, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

BEC nu aproba cererea de prelungire a programului de vot in Diaspora - surse

Biroul Electoral Central BEC) a stabilit ca nu va prelungi programul de vot, dupa ora 21. 00 in sectiile de votare din strainatate, au declarat surse ale institutiei, relateaza Mediafax.

BEC NU aproba cererea de prelungire a programului de vot in diaspora

Biroul Electoral Central nu va prelungi programul de vot dupa ora 21. 00 in sectiile de votare din strainatate, informeaza B1 TV. Motivul e ca hotararea de prelungire nu ar putea fi facuta decat prin.

Breaking News! Theresa May a anuntat ca demisioneaza din functia de premier al Marii Britanii

Theresa May si-a anuntat demsia din functia de premier al Marii Britanii, dupa intalnirea cu Graham Brady, presedintele Comitetului 1922 din Camera Comunelor. Acesta din urma era gata sa declanseze procedura pentru a obtine al doilea vot de neincredere pentru premierul Regatului Unit. Theresa May si-a anuntat demisia Decizia de a demisiona a fost luata [] .

BREAKING NEWS. Prezenta la referendum a atins pragul de validare: 30%

Prezenta la vot la referendumul pentru justitie a atins pragul de 30% necesar validarii, potrivit datelor centralizate pe site-ul BEC.

Rezultate Alegeri Europarlamentare 2019: exit poll BEC, rezultate partiale, prezenta la vot

Rezultate alegeri europarlamentare 2019: rezultatele partiale pana la ora 14:00 sunt optimiste. Romanii, din tara si din strainatate s-au prezentat la urne inca de la prima ora cand a inceput votarea. Primul exit poll oficial va fi comunicat de BEC la ora 21:00. Rezultate alegeri europarlamentare 2019: in sfarsit, romanii n-au mai stat acasa Rezultatele [] .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )