Libnet.ro
UNICEF

01:05

Breaking news! Cifre ireale in judetul Olt. Prezenta de peste 240 %

România Liberă România Liberă,
Breaking news! Cifre ireale in judetul Olt. Prezenta de peste 240 %

Prezenta la urne in sapte sectii de vot din mediul rural din judetul Olt a fost duminica la ora 18,0. continuă pe România Liberă

UPDATE Alegeri prezidentiale 2019, turul II. Prezenta la vot in judetul Olt. Aproape 7% la ora 9,30, Oltul este in top 3

A inceput si in tara procesul de votare pentru turul II al Alegerilor prezidentiale 2019. in judetul Olt, in prima jumatate de ora s-au prezentat 1% din totalul alegatorilor inscrisi in listele premanente.

BREAKING NEWS! Cel mai grav incident posibil la Alegerile Prezidentiale. Un om a murit in sectia de votare.

Potrivit Antena3, se pare ca un barbat in varsta de 70 de ani a murit in sectia de votare. Pana la momentul transmiterii acestei stiri, nu se cunosc mai multe detalii. Autoritatile au fost sesizate. Vom reveni cu amanunte dupa ce vom afla mai multe vesti. 37 in Dolj, procesul de votare este intrerupt intr-o .

PNL a castigat Slatina, PSD castiga judetul Olt. E o victorie istorica, A fost candidatul

Klaus Iohannis a fost votat de majoritatea slatinenilor, insa in judetul Olt PSD a reusit, din nou, sa stranga cele mai multe voturi. Declaratiile liderilor judeteni la cald.

Judetul Giurgiu. Prezenta la vot in turul al doilea al alegerilor prezidentiale

In judetul Giurgiu sunt amenajate 245 de sectii de votare, in 54 de unitati administrativ-teritoriale. La urne sunt asteptati peste 224. 000 de cetateni cu drept de vot.

Judetul Teleorman. Prezenta la vot in turul al doilea pentru alegerea presedintelui

Peste 320. 000 de locuitori ai judetului Telorman sunt asteptati duminica, 24 noiembrie, la sectiile de votare pentru a vota viitorul presedinte al Romaniei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )