Libnet.ro
UNICEF

06:15

Breaking news! Se stie data la care va avea loc votul de investitura

România Liberă România Liberă,
Breaking news! Se stie data la care va avea loc votul de investitura

Liderul grupului PSD din Camera Deputatilor, Alfred Simonis, a declarat, miercuri, ca votul in Parla. continuă pe România Liberă

Marea Britanie asigura ca Brexit-ul va avea loc pe 31 octombrie: Avem mijloacele si capacitatea de a face a asta

Guvernul britanic a dat duminica asigurari ca Brexit-ul va avea loc pe 31 octombrie, in ciuda faptul ca premierul Boris Johnson a fost obligat de parlament sa trimita Uniunii Europene o scrisoare nesemnata prin care a solicitat o amanare, informeaza.

BREAKING NEWS: Un cunoscut OM DE AFACERI a murit intr-un accident cumplit!

Philippe Fenmel, directorul a doua case producatoare de sampanie a murit aproape de locuinta sa, dupa ce a fost lovit de un sofer de nationalitate romana, care circula cu viteza mare.

BREAKING NEWS Parlamentul britanic a dat vot favorabil acordului de Brexit convenit de Boris Johnson cu UE Deputatii refuza examinarea accelerata a textului pentru transformarea sa in lege

Acordul de Brexit convenit de premierul britanic Boris Johnson cu UE a facut un prim pas in Parlamentul Regatului Unit, care a adoptat implementarea legii, pavand calea pentru un studiu detaliat al textului, relateaza AFP. Cu toate acestea Parlamentul a refuzat marti examinarea accelerata a acordului, punand in pericol sansele Marii Britanii de a parasi UE pe 31 octombrie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )