Libnet.ro
UNICEF

15:00

Breaking News. Victor Ciorbea si-a dat demisia

România Liberă România Liberă,
Breaking News. Victor Ciorbea si-a dat demisia

Victor Ciorbea a inaintat luni o adresa presedintilor Senatului si Camerei Deputatilor, prin care a . continuă pe România Liberă

Victor Ciorbea a demisionat din functia de Avocat al Poporului. Variantele care i-ar putea lua locul

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a demisionat. Opozitia vine cu diverse propuneri in ceea ce priveste preluarea acestei functii. Victor Ciorbea a inaintat luni o adresa presedintilor Senatului si Camerei D.

Mandatul lui Victor Ciorbea de Avocat al Poporului a incetat

Victor Ciorbea a inaintat, astazi, o adresa presedintilor Senatului si Camerei Deputatilor, prin care a informat ca mandatul sau de Avocat al Poporului a incetat, anunta institutia intr-un comunicat.

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a demisionat

Avocatul Poprului, Victor Ciorbea, a demisionat. in locul sau, Calin Popescu Tariceanu a anuntat,, in sedinta grupurilor reunite ale ALDE, ca fostul europarlamentar Renate Weber este propunerea.

Cutremur in PNL! Un fost ministru si-a dat demisia din partid. Cum a facut anuntul

Un fost ministru si un membru marcant al Partidului National Liberal a ales sa plece din din cadrul formatiunii politice, iar pana la aceasta ora inca nu se stie care va fi parcursul pentru care a optat. Plecarea sa a lasat un gol imens in cadrul filialei din Brasov. in partid s-au starnit numeroase nemultumiri .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )