Libnet.ro
UNICEF

10:00

Brexit: 11 ministri vor ca Theresa May sa plece din fruntea guvernului britanic

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Brexit: 11 ministri vor ca Theresa May sa plece din fruntea guvernului britanic

Mai multi ministri importanti ai cabinetului britanic urmaresc sa o inlature pe Theresa May de la conducerea guvernului in urmatoarele zile, a scris sambata publicatia Sunday Times, deoarece strategia acesteia in privinta Brexitului este praf si. continuă pe Wall-Street Ro

Noi detalii despre Brexit: de ce regreta Theresa May situatia actuala si care este solutia

Brexit ar fi trebuit sa se finalizeze inainte de finele acestei luni, dar toate intelegerile propuse de Theresa May au fost refuzate de parlament. Ce urmeaza in continuare? Problema Brexit se acutizeaza cu cat ne apropiem mai mult de data de 29 martie, cand intregul proces ar trebui sa se finalizeze. Cu sau fara o [] .

DONALD TUSK: Theresa May a acceptat oferta UE pentru amanarea Brexit-ului

Premierul britanic, Theresa May, a acceptat cele doua scenarii privind amanarea Brexit-ului oferite de Uniunea Europeana, a anuntat joi seara presedintele Consiliului European, Donald Tusk, transmite AFP.

Theresa May cere, UE raspunde: Brexitul se poate amana doar pana la 22 mai

Theresa May a cerut oficial ca Uniunea Europeana sa accepte o amanare a iesirii Marii Britanii din zona comunitara si a propus un ragaz pana la 30 iunie. Uniunea Europeana va accepta cererea guvernului de la Londra pentru o amanare a Brexit-ului, dar numai pana la data de 22 mai, se arata intr-o prima forma [] .

Theresa May, presata sa plece din fruntea guvernului: Mai multi ministri pregatesc inlaturarea ei, pe fondul haosului privind Brexit-ul

Mai multi ministri importanti ai cabinetului britanic urmaresc sa o inlature pe Theresa May de la conducerea guvernului in urmatoarele zile, a scris sambata publicatia Sunday Times, deoarece strategia acesteia in privinta Brexitului este praf si pulbere. Pe de alta parte, potrivit unor surse din partidul conservator citate de BBC News, May ar putea obtine aprobarea asupra acordului, daca promite ca va demisiona.

Video Theresa May: Nu ma invinovatiti pe mine pentru criza Brexit, vina e a parlamentarilor

Theresa May se confrunta cu reactia furioasa a propriilor sustinatori care ii cer demisia dupa ce aceasta a invinuit parlamentarii nehotarati pentru intarzierea Brexitului, informeaza The Guardian.

Tot mai multi conservatori cer demisia premierului Theresa May

Tot mai multi conservatorii ii cer demisia premierului britanic Theresa May pentru modul in care a gestionat Brexit-ul, potrivit The Telegraph. Mesajul i-a fost transmis premierului britanic de catre unul dintre seniorii conservatorilor, Graham Brady, presedintele comitetului 1922.

THERESA MAY: Marea Britanie nu va parasi Uniunea Europeana la 29 martie

Regatul Unit nu va iesi din Uniunea Europeana la 29 martie, data stabilita a Brexitului, a anuntat premierul Theresa May, care a declarat ca regreta acest lucru.

Theresa May saluta caderea califatului

Premierul britanic Theresa May a salutat, ieri, drept o etapa istorica caderea califatului autoproclamat de gruparea jihadista Statul Ilsamic SI).

INAINTE DE SUMMITUL UE: Theresa May va avea o intalnire cu Emmanuel Macron

Theresa May se va intalni cu presedintele francez Emmanuel Macron, astazi, inainte de Consiliul European in cadrul caruia premierul britanic va cere amanarea Brexitului pana pe 30 iunie.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )