Libnet.ro
UNICEF

01:05

Brexit: Si acum, care sunt scenariile posibile?

Hotnews Hotnews,
 Brexit: Si acum, care sunt scenariile posibile?

Londra are timp pana pe 12 aprilie pentru a propune o solutie alternativa. in caz contrar, Marea Britanie va parasi UE fara acord la aceasta data. Astfel, tara va pune capat celor 46 de ani de apartenenta la UE, parasind piata unica si uniunea vamala fara o perioada de tranzitie sau un plan pentru continuarea relatiei lor, un scenariu temut de comunitatea de afaceri, potrivit Rador, care citeaza Le Monde. continuă pe Hotnews

Brexit: Marea Britanie ar fi urmat sa se retraga din UE vineri / Care sunt scenariile posibile?

Londra are timp pana pe 12 aprilie pentru a propune o solutie alternativa. in caz contrar, Marea Britanie va parasi UE fara acord la aceasta data. Astfel, tara va pune capat celor 46 de ani de apartenenta la UE, parasind piata unica si uniunea vamala fara o perioada de tranzitie sau un plan pentru continuarea relatiei lor, un scenariu temut de comunitatea de afaceri.

Cristina Tarcea ii raspunde lui Tariceanu, care i-a cerut demisia: E o coada atat de mare la care sunt aliniate atat de multe persoane / Probabil cand o sa imi vina si mie randul, mi-o voi da

Sefa instantei supreme, Cristina Tarcea, i-a raspuns vineri liderului ALDE, Calin Popescu Tariceanu, care i-a cerut sa plece de la conducerea inaltei Curti. Tarcea a spus ca exista o coada atat de mare la care sunt aliniate persoane care sa isi dea demisia si ca atunci cand ii va veni si ei randul va renunta la functie.

Care sunt operatorii de telefonie care au sanse sa cumpere licente 5G in Romania

Operatorii Orange si Vodafone au cele mai mari sanse sa cumpere licente 5G, la licitatia ce ar urma sa aiba loc in Romania, iar sumele de pornire prevazute in OUG 114 sunt stabilite pe criterii contabile, nu.

Viitoarea relatie UE-UK: care sunt optiunile studiate de deputatii britanici

Deputatii britanici voteaza miercuri asupra diferitelor forme pe care le va lua Brexitul, in incercarea de a obtine o alternativa la Tratatul de retragere negociat de premierul Theresa May cu Bruxellesul si pe care l-au respins de doua ori, scrie AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )