Libnet.ro
UNICEF

23:15

BREXIT. Cine va conduce negocierile privind iesirea Marii Brianii din UE

Antena3 Antena3,
BREXIT. Cine va conduce negocierile privind iesirea Marii Brianii din UE

Diplomatul belgian Didier Seeuws a fost numit vineri reprezentantul grupului de lucru al Consiliului de Ministri in care sunt reprezentate statele membre ale UE) pentru Brexit si va conduce negocierile Uniunii. continuă pe Antena3

BREXIT. Ce efecte va avea iesirea Marii Britanii din UE asupra industriei din Romania

Industria romaneasca nu va resimti in mod direct efectele unei iesiri din Uniunea Europeana a Marii Britanii, intrucat nu exista la ora actuala investitii majore britanice, a declarat,.

BREXIT. Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, face apel la unitate in interiorul UE

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, a declarat, vineri dimineata, ca se asteapta ca negocierile privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana sa inceapa rapid.

BREXIT: Presedintele Parlamentului European, anunt despre decizia de ultima ora a britanicilor

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, se asteapta ca negocierile privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana sa inceapa rapid, transmite vineri Reuters. Marea Britanie a decis.

Brexit. Franta: Tratatele bilaterale privind imigratia incheiate de Londra si Paris nu vor fi afectate de rezultatul referendumului

Tratatele bilaterale privind imigratia incheiate de Londra si Paris nu vor fi afectate de rezultatul referendumului desfasurat joi in Marea Britanie, a estimat vineri purtatorul de cuvant al guvernului francez Stephane Le Foll, citat de AFP, potrivit Agerpres. Cu privire la imigratie, sa fie clar, iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana nu va conduce la schimbari in termeni de tratate de imigratie cu Regatul Unit. Acestea sunt tratate bilaterale, a precizat reprezentantul guvernului de la Paris.

BREXIT. Cine a decis iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana

Presa internationala a publicat un grafic care arata distributia pe varste a britanicilor care au votat la referendumul in urma caruia s-a decis iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana.

Brexit: Ce are de spus Regina despre iesirea Marii Britanii din UE

Regina Elisabeta a II-a ar fi cerut, in timpul unei cine, sa i se ofere trei motive bune pentru ca Marea Britanie sa ramana in Uniunea Europeana, potrivit spuselor biografului acesteia, Robert.

BREXIT. Un diplomat belgian conduce negocierile UE - Marea Britanie

Diplomatul belgian Didier Seeuws a fost numit vineri reprezentantul grupului de lucru al Consiliului de Ministri in care sunt reprezentate statele membre ale UE) pentru Brexit si va conduce negocierile Uniunii Europene.

Brexit. Distributia voturilor la referendumul privind iesirea din UE schiteaza un Regat Unit divizat

Rezultatele referendumului britanic privind apartenenta la Uniunea Europeana arata un Regat Unit profund divizat geografic, dar si intre clasele sociale si intre generatii, noteaza AFP.

BREXIT. Ziarele britanice au avut editie speciala la 5 dimineata. Cum au anuntat iesirea Marii Britanii din UE

Ziarele britanice au tiparit editii speciale, vineri dimineata, la ora 05. 00, cu rezultatele partiale ale referendumului pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana. Tabloidul The Sun: See EU later joc de cuvinte - ne vedem .

Basescu: Brexit? Imposibil! Nimeni nu va semna iesirea Marii Britanii din UE. Referendumul a aprins fitilele a doua bombe

Fostul presedinte Traian Basescu afirma ca politicienii britanici au dus iresponsabilitatea pana la limita la care au impus poporului sa se pronunte printr-un referendum asupra unui subiect pe care nu avea cum sa-l inteleaga, el sustinand totodata ca iesirea Marii Britianii din Uniunea Europeana este imposibila, pentru ca nimeni nu va semna o astfel de cerere.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )