Libnet.ro
UNICEF

13:30

BREXIT. Cum va fi afectata pozitia Marii Britanii in lume, dupa iesirea din UE

România Liberă România Liberă,
BREXIT. Cum va fi afectata pozitia Marii Britanii in lume, dupa iesirea din UE

Marea Britanie inca face parte din Consiliul de Securitate al Natiunilor Unite, G7 si NATO, dar sunt multe intrebari legate de influenta sa diplomatica, in contextul iesirii din Uniunea Europeana, arata publicatia The Guardian. continuă pe România Liberă

BREXIT. Jens Stoltenberg: Pozitia Marii Britanii in NATO va ramane neschimbata

Jens Stoltenberg, secretarul genral al Aliantei Nord-Atlantice a declarat ca pozitia Marii Britanii in NATO va ramane neschimbata dupa decizia de joi a cetatenilor acestei tari de a iesi din Uniunea Europeana.

Pozitia Marii Britanii in NATO ramane neschimbata: Secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, despre Brexit: impreuna suntem mai eficienti

Jens Stoltenberg,secretarul general al NATO a declarat ca pozitia Marii Britanii in NATO ramane neschimbata. Totodata,el a aratat si cat de importanta este Alianta. Pozitia.

BREXIT. Cine a decis iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana

Presa internationala a publicat un grafic care arata distributia pe varste a britanicilor care au votat la referendumul in urma caruia s-a decis iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana.

BREXIT. Ce efecte va avea iesirea Marii Britanii din UE asupra industriei din Romania

Industria romaneasca nu va resimti in mod direct efectele unei iesiri din Uniunea Europeana a Marii Britanii, intrucat nu exista la ora actuala investitii majore britanice, a declarat,.

Brexit. Comisarul UE din partea Marii Britanii a demisionat

Comisarul european britanic, Jonathan Hill, care avea portofoliul pentru servicii financiare, a demisionat din functie, relateaza The Guardian.

Batranii au votat pentru BREXIT, tinerii pentru ramanerea Marii Britanii in UE: Cei din urma vor suporta consecinta pana la sfarsitul vietii (FOTO)

In urma deciziei ca Marea Britanie sa iasa din Uniunea Europeana, politicianul canadian Sheldon Bossert a postat pe contul sau de Twitter un tabel din care se intelege ca cei care au votat.

Miza reala a Marii Britanii este sa-si consolideze si mai mult pozitia in cadrul UE

Ar fi bine sa constientizam rolul si locul aparentei in viata noastra sociala, economica, financiara, ca cetateni ai Uniunii Europene, pentru a putea intelege mai bine esenta Referendumului Leave or Remain de astazi, din Marea Britanie.

Astazi are loc votul decisiv pentru ramanerea Marii Britanii in UE/ Actualizare permanenta

---------- *ACTUALIZARE 19:10 Bursa din Londra a inchis in crestere Bursa de la Londra a inchis in aceasta seara in crestere, principalul indice londonez, FTSE 100, apreciindu-se cu 1,23% fata de inchiderea anterioara, ajungand la 6. 338,1 puncte. *ACTUALIZARE 18:02 Nigel Farage a votat in localitatea Biggin Hill *ACTUALIZARE 16:21 Angela Merkel: Consultarile dupa votul britanic vor include toti cei 28 de membri ai Uniunii *ACTUALIZARE 15:22 Inundatii si furtuni puternice in partea de est a Marii Britanii *ACTUALIZARE 14:56 Sondaj: Avans de 10% al taberei care sustine ramanerea in UE *ACTUALIZARE 14:14 Ultimul sondaj dinaintea votului: 52% dintre britanici doresc ramanerea in UE *Lira se apreciaza fata de euro si dolarul american *ACTUALIZARE 13:38 Pagina antologica a ziarului german Bild: Ramaneti in UE si vom recunoaste golul de pe Wembley, din 1966 *ACTUALIZARE 12:47 Om de afaceri roman, editorial anti-Brexit in The Times *ACTUALIZARE 12:28 Fostul premier grec Papandreou: Grecia a decis sa ramana in UE, iar Marea Britanie ar trebui sa faca la fel *ACTUALIZARE 12:11 Premierul Cameron a votat la Londra *ACTUALIZARE 11:38 Renate Weber: Asa cum un Brexit ar insemna automat demisia Guvernului de la Londra, asa ar trebui sa insemne si la nivelul UE *ACTUALIZARE 11:30 Boris Johnson: Brexitul va fi un punct de cotitura in istoria tarii *ACTUALIZARE 11:02 Cameron, o ultima pledoarie ca britanicii sa voteze pentru ramanerea in UE *ACTUALIZARE 10:45 Secretarul general al NATO: Ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana este esentiala pentru combaterea terorismului *ACTUALIZARE 09:10 S-au deschis sectiile de vot *ACTUALIZARE 07:53 Tabara In si-a recapatat avansul inaintea referendumului asupra UE.

Brexit: Primarul Londrei cere mai multe competente pentru capitala Marii Britanii si un cuvant de spus in negocierile cu UE

Primarul Londrei, laburistul Sadiq Khan, a anuntat sambata ca va cere mai multe competente pentru capitala Marii Britanii si sa ia parte la negocierile cu Uniunea Europeana dupa votul in favoarea Brexitului la referendumul de joi, transmite agentia EFE, citata de Agerpres.

BREXIT. Comisarul european din partea Marii Britanii, Lordul Hill, isi anunta demisia

Comisarul European din partea Marii Britanii, lordul Jonathatn Hill, si-a anuntat demisia din functie dupa referendumul prin care tara sa a decis sa paraseasca Uniunea Europeana, declarand ca ceea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2648 seconds )