Libnet.ro
UNICEF

11:30

Brexit. Donald Tusk ii indeamna pe britanici sa voteze pentru ramanerea in UE. Regina pastreaza tacerea, dand nastere la speculatii

Adevărul Adevărul,
Brexit. Donald Tusk ii indeamna pe britanici sa voteze pentru ramanerea in UE. Regina pastreaza tacerea, dand nastere la speculatii

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, i-a indemnat luni pe britanici sa voteze la referendumul de joi pentru ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana, afirmand ca un eventual Brexit iesire din UE, n. red. ) ar slabi Occidentul. Pe de alta parte, regina Elisabeta a II-a pastreaza deocamdata tacerea, in ciuda unor asteptari din partea taberei anti-Brexit de a se exprima in favoarea sa. continuă pe Adevărul

Brexit. Regina pastreaza tacerea asupra apartenentei Marii Britanii la UE, dand nastere la speculatii. Donald Tusk ii indeamna pe britanici sa ramana in UE

In ciuda unor asteptari ale taberei anti-Brexit impotriva iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana) si speculatii, regina Elisabeta a II-a pastreaza deocamdata tacerea asupra referendumului prevazut sa aiba loc joi. Pe de alta parte, Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, i-a indemnat luni pe britanici sa voteze pentru ramanerea Marii Britanii in UE, afirmand ca un eventual Brexit ar slabi Occidentul.

Viktor Orban, cunoscut pentru pozitiile anti-Bruxelles, ii indeamna pe britanici sa voteze pentru ramanerea in UE

Premierul ungar Viktor Orban, cunoscut pentru opozitia sa declarata fata de Bruxelles, a facut un gest neasteptat, lansand un apel catre cetatenii britanici sa voteze pentru mentinerea tarii lor in Uniunea Europeana la referendumul din 23 iunie. Apelul lui Viktor Orban urmeaza sa apara luni in presa britanica, potrivit AFP.

Tabara anti-Brexit conduce: 53,3% dintre britanici sunt pentru ramanerea in Uniunea Europeana (VIDEO)

Tabara anti-Brexit conduce cu aproape 7 puncte in fata celor care pledeaza pentru iesirea din comunitatea europeana. Cifrele apar la mai putin de o saptamana inaintea referendumului privind.

Premierul Ungariei indeamna britanicii sa opteze pentru ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana

Un mesaj al premierului ungar Viktor Orban, in care ii indeamna pe britanici sa voteze pentru ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana, va fi publicat, luni, in presa britanica. Mesajul ar fi trebuit sa fie publicat in urma cu doua zile, insa campania a fost suspendata dupa uciderea deputatei laburiste Jo Cox, .

Un lider britanic ce era pro-Brexit este acum pentru ramanerea in UE:Ura si xenofobia au mers prea departe

Baroneasa Sayeeda Hussain Warsi, fosta membra a Guvernului David Cameron, a decis sa sustina ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana, desi pana acum militase pentru iesirea tarii din comunitatea europeana, informeaza ziarul The Times, citat de Mediafax.

Tabara pentru ramanerea in UE a Marii Britanii castiga teren

Tabara care sustine ramanerea Marii Britanii in UE a obtinut primul avans in sondaje, dupa ce deputata Jo Cox a fost impuscata mortal joi, iar dezbaterile au revenit cu cinci zile inainte de Referendum.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )