Libnet.ro
UNICEF

15:30

Un Brexit fara acord ar putea costa Ford pna la 1 miliard de dolari

Hotnews Hotnews,
 Un Brexit fara acord ar putea costa Ford pna la 1 miliard de dolari

Iesirea Marii Britanii din UE fara un acord va costa Ford pana la un miliard de dolari, incluzand tarifele Organzatiei Mondiale a Comertului si impactul unei lire mai slabe, a declarat o sursa familiara planurilor companiei, citata de Reuters. continuă pe Hotnews

Gigantul Airbus anunta decizii foarte dureroase in cazul unui Brexit fara acord: E o rusine ca firmele nu isi pot planifica in mod corect viitorul

Airbus a avertizat autoritatile britanice ca va lua decizii foarte dureroase in cazul unui Brexit fara acord, informeaza AFP. Constructorul european de avioane are peste 14. 000 de angajati in Marea.

Airbus avertizeaza ca sunt posibile decizii foarte dureroase n cazul unui Brexit fara acord

Airbus a avertizat autoritatile britanice asupra unor decizii foarte dureroase in cazul unui Brexit fara acord, un scenariu dificil de pregatit si refuzat de altfel si de mediul sindical, scrie AFP.

ANALIZA UNTRR, DESPRE UN BREXIT FARA ACORD: Importurile se vor scumpi cu pana la 18%

Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana UE), fara un acord, va duce la scumpirea importurilor, pentru Romania, cu 10-18%, si va avea implicatii serioase pentru transportul rutier si schimburile comerciale dintre cele doua state, potrivit unei analize publicate, astazi, de Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR).

BREXIT fara acord: Negociatorul UE face un anunt TRANSANT

Michel Barnier, negociatorul pentru Brexit din partea Uniunii Europene, a afirmat, miercuri, ca o retragere a arhipelagului din blocul comunitar fara niciun acord este scenariul implicit, iar nemultumirea.

CONSERVATORII BRITANICI EUROSCEPTICI: Un Brexit fara acord, cea mai probabila ipoteza

Theresa May planuieste sa lanseze noi negocieri cu liderii UE Marea Britanie va parasi, probabil, Uniunea Europeana fara un acord cu Bruxelles-ul, potrivit deputatului conservator eurosceptic Jacob Rees-Mogg, care spune ca acest lucru este luat in calcul dupa respingerea in Parlament, saptamana trecuta, a acordului de Brexit propus de premierul Theresa May.

Un Brexit fara acord, ipoteza cea mai probabila

Marea Britanie probabil ca va parasi Uniunea Europeana fara un acord, avand in vedere ca deputatii au respins in mod masiv acordul Brexitului propus de Theresa May, a declarat astazi un influent deputat conservator eurosceptic, Jacob Rees-Mogg, relateaza Reuters.

Operatorii de transport nu vor un Brexit fara acord

Respingerea de catre Camera Comunelor a acordului semnat de premierul britanic Theresa May cu liderii Uniunii Europene reprezinta un semnal negativ pentru operatorii de transport rutier.

Sute de politisti vor fi mobilizati la frontiera Irlandei in cazul unui Brexit fara acord

Cateva sute de politisti irlandezi ar putea sa fie desfasurati la frontiera cu Irlanda de Nord, in cazul in care Regatul Unit paraseste Uniunea Europeana UE) fara acord, la sfarsitul lui martie, dezvaluie in editia de joi cotidianul The Irish Independent, relateaza Reuters.

Irlanda da dureri de cap UE si Marii Britanii in cazul unui Brexit fara acord

Cateva sute de politisti irlandezi ar putea sa fie desfasurati la frontiera cu Irlanda de Nord, in cazul in care Regatul Unit paraseste Uniunea Europeana UE) fara acord, la sfarsitul lui martie, dezvaluie in editia de joi cotidianul The Irish Independent, relateaza Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )