Libnet.ro
UNICEF

01:05

Brexit. Ce se intampla cu cei peste 10.000 de antreprenori romani din Marea Britanie

Antena3 Antena3,
Brexit. Ce se intampla cu cei peste 10.000 de antreprenori romani din Marea Britanie

Unu din zece romani care s-a mutat in Marea Britanie in ultimii ani a ales sa devina antreprenor. Birocratia redusa, interesul crescut al finantatorilor si piata de desfacere fara granite au. continuă pe Antena3

BREXIT. Cum vor fi afectati cei peste 10.000 de antreprenori romani care au afaceri la Londra

Peste 10. 000 de antreprenori romani stabiliti in Marea Britanie au ales sa devina antreprenori dupa ce descoperit un mediu de afaceri in care joaca dupa alte reguli decat 8232;cele din tara. 15% din firmele romanesti au activitati in constructii si imobiliare, iar alte 10% in manufactura.

Brexit. Ce se va intampla in prima saptamana dupa referendumul din Marea Britanie, in cazul in care alegatorii voteaza pentru iesirea din UE

Un eventual Brexit ar deschide drumul catre o perioada de incertitudine politica majora, relateaza Reuters, care prezinta evenimentele din prima saptamana de dupa vot, in cazul in care majoritatea britanicilor vor vota pentru iesirea din UE.

inchisoare pe viata pentru unul dintre cei mai sadici asasini romani. Ucigasul unui copil de 10 ani, adus din Germania

Tribunalul Iasi a dat o prima solutie in dosarul de omor in care inculpat a fost Vasile Miron, barbatul acuzat ca ar fi ucis un copil de 10 ani dupa care a fugit din tara.

BREXIT. Fostul primar londonez: Iesirea Marii Britanii din UE, un triumf pentru democratie

Iesirea din Uniunea Europeana ar fi un punct de cotitura in istoria Marii Britanii si un triumf pentru democratie, a declarat joi, pentru The Telegraph, Boris Johnson, fost.

BREXIT. Donald Trump, despre iesirea Marii Britanii din UE: Cred ca este extraordinar. Este fantastic

Candidatul republican pentru Casa Alba, Donald Trump, s-a aratat satisfacut de decizia Marii Britanii de a iesi din UE. Cred ca este extraordinar. Este fantastic, a declarat Trump presei dupa ce a aterizat cu elicopterul la Turnberry, pe coasta de vest a Scotiei.

Spectacol in Capitala: Peste 60 de piloti din sapte tari au participat la campionatul de drifturi din Piata Constitutiei (VIDEO)

Adrenalina pe patru roti in centrul Capitalei! Peste 60 de piloti din sapte tari s-au aliniat la startul celui mai important eveniment de drift din Europa de Est, informeaza B1 TV. Piloti cu experienta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )