Libnet.ro
UNICEF

00:07

BREXIT. Lira sterlina s-a prabusit la cel mai slab nivel din 1985 incoace

România Liberă România Liberă,
BREXIT. Lira sterlina s-a prabusit la cel mai slab nivel din 1985 incoace

Temerile ca rezultatul votului la referendumul istoric de joi din Marea Britanie va fi in favoarea iesirii tarii din Uniunea Europeana au dus vineri dimineata la o depreciere semnificativa a lirei sterline . continuă pe România Liberă

Dupa numararea partiala a voturilor lira sterlina, s-a prabusit

ACTUALIZARE 07:00 Lira sterlina s-a prabusit dupa numararea voturilor *Actualizare 00. 57: Lira s-a apreciat, dupa referendum Lira sterlina a urcat la 1,5 dolari, dupa anuntarea primelor sondaje, la incheierea referendumului pentru Brexit, care dadeau castigatoare tabara Remain pentru ramanerea in UE). Moneda britanica, lira sterlina, a urcat ieri, pe pietele externe, pana la cel mai ridicat curs al anului fata de dolar, dupa ce ultimele sondaje de opinie publicate in cursul derularii referendumului din Marea Britanie indicau victoria taberei ce sustine ramanerea tarii in Uniunea Europeana.

LIVE TEXT Carnagiu pe pietele financiare dupa Brexit. Lira sterlina a pierdut deja 10% / Investitorii arunca actiunile si muta bani pe activele de refugiu

Carnagiu pe pietele financiare globale vineri dupa ce britanicii au votat pentru iesirea din UE, trimitand lira sterlina intr-un plonjon record si lovind dur actiunile din toata lumea. Investitorii au aruncat peste bord activele de risc si au fugit spre cele de refugiu, obligatiuni guvernamentale, aur sau yeni. 44 SP spune ca Regatul Unit isi va pierde probabil ratingul de credit AAA8. 26 Va fi urat in dimineata asta. Va prinde multi oameni pe picior gresit, fara discutie, a declarat un broker. 22Banca Angliei, in contact strans cu bancile dupa votul pentru Brexit 8. 22 Obligatiunile germane au atins un nivel-minim record, randamentul ajungand la -o,3%8. 19 Actiunile de pe bursa din Hong Kong a scazut cu 5%.

BREXIT. Cotatia aurului a crescut la cel mai ridicat nivel din ultimele 24 de luni

Cotatia aurului a crescut vineri la cel mai ridicat nivel din ultimele 27 de luni gratie statului sau de valoare de refugiu in perioade de turbulente.

Lira sterlina, la cel mai ridicat nivel din 2016

Moneda britanica, lira sterlina, a urcat ieri, pe pietele externe, pana la cel mai ridicat curs al anului fata de dolar, dupa ce ultimele sondaje de opinie publicate in cursul derularii referendumului din Marea Britanie indicau victoria taberei ce sustine ramanerea tarii in Uniunea Europeana.

LIVE TEXTMarea Britanie a votat pentru iesirea din Uniunea Europeana: BBC anunta ca tabara Brexit va castiga referendumul.Lira sterlina se prabuseste la cel mai mic nivel din 1985

Joi a avut loc in Marea Britanie referendumul decisiv pentru soarta tarii, dar si pentru soarta UE: britanicii voteaza daca raman sau nu in UE. Pe buletinele de vot, cetatenii britanici trebuie sa raspunda la intrebarea: Ar trebui ca Marea Britanie sa ramana in Uniunea Europeana sau sa paraseasca UE?. Primul ranspuns pentru care pot opta britanicii este sa ramana in UE, iar cel de al doilea sa paraseasca UE. Ultimul sondaj arata un avans de doua puncte 51% fata de 49%) al taberei IN. ---------------------Ora 06. 30 Prezenta la vot a fost de 72%, cea mai mare rata de participare din anul 1992. Ora 06. 20 Locuitorii din Tara Galilor au votat sa paraseasca Uniunea Europeana, desi in Cardiff tabara care sustine ramanerea in UE a castigat. Ora 06. 05 51,7% din voturi sunt pentru Brexit, dupa numararea in 200 din cele 382 de centre de vot din Marea Britanie, arata cifre oficiale AFP)Ora 06:00 Avansul taberei Leave se mentine la 51,2% 8. 982 voturi) fata de IN 8. 333 voturi)Ora 05:45 Scotia si Irlanda de Nord sunt pentru ramanerea in UE, dar votul nu este la nivelul estimarilor Mark Devenport, BBC). Tara Galilor pare sa incline inspre LeaveOra 05:30Tabara Brexit conduce cu 51. 2% dupa numararea a 12 milioane de voturi. Lira sterlina se prabuseste si televiziunea ITV proiecteaza 75% sanse ca Marea Britanie sa paraseasca UE.

Brexit. Lira se prabuseste, pretul aurului in crestere, pretul petrolului scade

Indicii bursieri sunt in scadere puternica la nivel global, rezultatele partiale ale referendumului din Marea Britanie indicand iesirea tarii din Uniunea Europeana, punand in pericol existenta blocului comunitar si a monedei unice, relateaza Reuters. Lira sterlina se depreciaza si ajunge la cel mai scazut nivel de dupa 1985. Pretul petrolului era in scadere.

Cursul oficial anuntat de BNR, dupa votul pro-Brexit: Euro urca la 4,5366 lei, dolarul 4,0766 lei. Lira sterlina coboara la 5,6686 lei

Moneda natioanala s-a depreciat vineri in raport cu euro si cu dolarul, in urma votului pro-Brexit de vineri, astfel ca Banca Nationala a Romaniei BNR) a cotat moneda europeana la 4,5366 lei, in crestere cu 1,87 bani fata de cotatia de joi, iar dolarul american la 4,0766 lei, mai mare cu 10,67 bani. Lira sterlina a scazut insa cu 21,98 bani, la 5,6686 lei.

BREXIT. Lira sterlina se depreciaza si ajunge la cel mai scazut nivel dupa 1985

Temerile ca rezultatul votului la referendumul istoric de joi din Marea Britanie va fi in favoarea iesirii tarii din Uniunea Europeana au dus, vineri dimineata, la o depreciere semnificativa a lirei.

Brexit: George Soros avertizeaza ca lira sterlina se va deprecia cu 15-20% in cazul iesirii Marii Britanii din UE

Miliardarul George Soros, recunoscut pentru speculatiile financiare privind lira sterlina facute in 1992, a trimis o scrisoare deschisa cotidianului The Guardian in care sustine ca in situatia un.

Lira sterlina a explodat

Cursul de schimb lira sterlina-dolar american a atins joi cel mai ridicat nivel din acest an, dupa ce ultimele sondaje de opinie au indicat o victorie a taberei pentru ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana, transmit Reuters si AFP .

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )