Libnet.ro
UNICEF

21:30

BREXIT. Marea Britanie nu va avea negocieri comerciale cu Blocul comunitar inainte de incheierea procesului de parasire a UE

România Liberă România Liberă,
BREXIT. Marea Britanie nu va avea negocieri comerciale cu Blocul comunitar inainte de incheierea procesului de parasire a UE

Marea Britanie nu va avea negocieri comerciale cu Blocul comunitar inainte de incheiere a procesului de parasire a UE, a anuntat comisarul european pentru Comert, Cecilia Malmstrom. continuă pe România Liberă

Marea Britanie nu va avea negocieri comerciale cu UE inainte de Brexit

Marea Britanie nu poate incepe negocierile privind acordurile comerciale cu Blocul comunitar pana la incheierea procesului de parasire a UE, a declarat Comisarul european pentru Comert, Cecilia Malmstrom, relateaza BBC News.

BREXIT. Marea Britanie a fost scoasa din ecuatiile preferentiale, in urma votului

Referendumul prin care Marea Britanie a decis sa iasa din Uniunea Europeana a anulat practic acordul pe care premierul David Cameron l-a incheiat cu blocul comunitar in luna februarie, conform.

Lovitura pentru Marea Britanie dupa BREXIT. Guvernul va majora taxele

Marea Britanie va trebui sa majoreze taxele si sa reduca cheltuielile, pentru a face fata dificultatilor economice provocate de votul pentru iesirea tarii din Uniunea Europeana Brexit), a declarat marti.

BREXIT. Marea Britanie ar putea fi in pragul unei recesiuni

Rezultatul Referendumului de saptamana trecuta privind ramanerea sau nu a Marii Britanii in Uniunea Europeana a declansat o furtuna economica profunda in aceasta tara, care i-a facut pe unii sa estimeze o viitoare recesiune din cauza Brexitului, relateaza BBC Mundo, preluat de Agerpres.

Efecte nedorite dupa Brexit: Marea Britanie, acuzata de rasism

Votul de iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana produce deja efecte nedorite. Polonezii s-au plans pe retelele de socializare ca au fost insultati, iar ambasadorul acestei tari la Londra s-a declarat.

UE va negocia cu Marea Britanie doar dupa ce va fi depusa solicitarea formala de iesire

Cancelarul german Angela Merkel, presedintele francez Francois Hollande si premierul italian Matteo Renzi anunta ca Uniunea Europeana nu va purta negocieri cu Marea Britanie asupra iesirii din blocul european pana cand Londra nu va activa.

Marea Britanie va avea acces la piata UE, doar daca accepta libera circulatie

Marea Britanie nu va avea acces la piata unica europeana daca nu va accepta normele privind libertatea de circulatie, potrivit afirmatiilor facute ieri, la Bruxelles, de presedintele Consiliului European, Donald Tusk, si de seful Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

BREXIT: Urmatorul summit al UE va fi pe 16 septembrie la Brastislava, fara Marea Britanie

Liderii politici din cele 27 de state membre ramase in Uniunea Europeana dupa votul pentru Brexit intentioneaza sa se intalneasca din nou pe 16 septembrie, pentru a discuta despre implicatiile iesirii Regatului Unit din blocul comunitar, relateaza miercuri agentia DPA, preluata de Agerpres.

BREXIT. Discutii cruciale la Bruxelles, intre liderii UE. Pentru prima data, Marea Britanie nu participa la discutii

Liderii UE se intalnesc miercuri pentru a discuta decizia Marii Britanii de a parasi Blocul comunitar si viitorul Uniunii Europene, aceasta fiind prima intalnire la acest nivel la care.

Brexit. Reuniune a liderilor UE la Bruxelles, fara Marea Britanie

Liderii statelor membre ale Uniunii Europene se reunesc, miercuri dimineata, la Bruxelles, in incercarea de a stabili un plan de parcurs, dupa decizia Marii Britanii de a iesi din blocul comunitar. Este prima data cand Regatul Unit nu va participa la discutii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )