Libnet.ro
UNICEF

09:45

BREXIT. Scotia crede ca poate bloca iesirea Marii Britanii din UE

Antena3 Antena3,
BREXIT. Scotia crede ca poate bloca iesirea Marii Britanii din UE

Parlamentul Scotiei ar trebui, in mod normal, sa fie consultat pe tema iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana si poate bloca decizia, afirma premierul scotian, Nicola Sturgeon, conform BBC News. continuă pe Antena3

BREXIT. Ce efecte va avea iesirea Marii Britanii din UE asupra industriei din Romania

Industria romaneasca nu va resimti in mod direct efectele unei iesiri din Uniunea Europeana a Marii Britanii, intrucat nu exista la ora actuala investitii majore britanice, a declarat,.

Scotia ar putea bloca, prin veto, iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana

Premierul Scotiei, Nicola Sturgeon, a declarat duminica, intr-un interviu, ca Parlamentul scotian ar putea bloca, prin veto, iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, relateaza The Independent.

BREXIT. Cine a decis iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana

Presa internationala a publicat un grafic care arata distributia pe varste a britanicilor care au votat la referendumul in urma caruia s-a decis iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana.

BREXIT. Ziarele britanice au avut editie speciala la 5 dimineata. Cum au anuntat iesirea Marii Britanii din UE

Ziarele britanice au tiparit editii speciale, vineri dimineata, la ora 05. 00, cu rezultatele partiale ale referendumului pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana. Tabloidul The Sun: See EU later joc de cuvinte - ne vedem .

Fostul presedinte polonez Aleksander Kwasniewski: Iesirea Marii Britanii din UE va duce la haos in Europa

Fostul presedinte polonez Aleksander Kwasniewski a declarat vineri ca iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana va duce la haos in Europa, Acesta este sfarsitul Marii Britanii, a declarat Kwasniewski, la postul de radio RMF Kwasniewski .

Cersetorii din Regat care vor fi dati afara vor avea de suferit prin jocul vizelor. Ilie Serbanescu, fostul ministru din Cabinetul Ciorbea, despre cum vor fi afectati romanii de iesirea Marii Britanii din UE

Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana are unele efecte si pentru cetatenii romani care locuiesc pe teritoriul Regatului Unit. Economistul Ilie Serbanescu este de parere ca cei care vor avea de.

Radu Banciu, despre iesirea Marii Britanii din UE: S-au suparat ca vacarul pe sat (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre referendumul organizat cu privire la iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana. S-au suparat ca vacarul.

BREXIT. Fostul primar londonez: Iesirea Marii Britanii din UE, un triumf pentru democratie

Iesirea din Uniunea Europeana ar fi un punct de cotitura in istoria Marii Britanii si un triumf pentru democratie, a declarat joi, pentru The Telegraph, Boris Johnson, fost.

BREXIT. Donald Trump, despre iesirea Marii Britanii din UE: Cred ca este extraordinar. Este fantastic

Candidatul republican pentru Casa Alba, Donald Trump, s-a aratat satisfacut de decizia Marii Britanii de a iesi din UE. Cred ca este extraordinar. Este fantastic, a declarat Trump presei dupa ce a aterizat cu elicopterul la Turnberry, pe coasta de vest a Scotiei.

Schulz: Avocatii UE incearca sa vada daca este posibila accelerarea declansarii articolului 50 pentru iesirea Marii Britanii din blocul comunitar

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, a declarat vineri ca avocatii UE depun eforturi considerabile pentru a determina daca este posibila accelerarea declansarii articolului 50 din Tratatul de la Lisabona, pentru a permite iesirea rapida a Marii Britanii din blocul comunitar, dupa ce britanicii au votat in favoarea taberei pro-Brexit, scrie The Guardian.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )