Libnet.ro
UNICEF

07:46

Brexit: Theresa May pregatita sa organizeze un al doilea referendum pentru a iesi din impas

Hotnews Hotnews,
 Brexit: Theresa May pregatita sa organizeze un al doilea referendum pentru a iesi din impas

Premierul britanic Theresa May a anuntat marti o serie de compromisuri, printre care si posibilitatea votarii asupra unui al doilea referendum si mentinerea unei uniuni vamale temporare cu Uniunea Europeana, intr-o incercare de a-si alia majoritatea parlamentara, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

BREXIT: May, pregatita pentru un al doilea referendum

Premierul britanic a anuntat astazi o serie de compromisuri - inclusiv posibilitatea unui al doilea referendum si ramanerea intr-o uniune vamala temporara cu Uniunea Europeana UE) -, cu scopul de a incerca sa obtina o sustinere a planului sau cu privire la Brexit a majoritatii deputatilor.

Theresa May evoca un al doilea referendum privind apartenenta Marii Britanii la UE

Premierul britanic a anuntat marti o serie de compromisuri - inclusiv posibilitatea unui al doilea referendum si ramanerea intr-o uniune vamala temporara cu Uniunea Europeana UE) -, cu scopul de a incerca sa obtina o sustinere a planului sau cu privire la Brexit a majoritatii deputatilor, relateaza AFP.

BREXIT 2019, rasturnare de situatie. Premierul Theresa May anunta ca va face o oferta indrazneata parlamentarilor

Premierul Theresa May a anuntat ca va face o oferta indrazneataparlamentarilor, intr-o ultima incercare de a-i convinge sa accepte acordul de iesire al Marii Britanii din UE, informeaza AFP si.

Theresa May amenintaparlamentul britanic cu STOPAREA Brexitului

Prim-ministrul britanic, Theresa May, i-a avertizat pe parlamentarii britanici cu faptul ca mai au o ultima sansa sa duca la infaptuirea Brexitului, prin votareanoului acord, negociat de ea, relateaza.

IN LEGATURA CU BREXITUL: Theresa May se pregateste sa faca o oferta indrazneata parlamentarilor

Premierul Theresa May, a anuntat ca se pregateste sa faca o oferta indrazneata parlamentarilor, intr-o ultima incercare de a-i convinge sa accepte acordul de iesire al Marii Britanii din Uniunea Europeana.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2485 seconds )