Libnet.ro
UNICEF

07:00

Brexitul pare sa fie tot mai improbabil pentru investitori

B1 B1,
Brexitul pare sa fie tot mai improbabil pentru investitori

Increderea ca Regatul Unit va evita un Brexit, dar si incertitudinea economica ce ar urma dupa, inseamna ca investitorii sunt dispusi sa accepte prime mai mici pentru obligatiunile denominate. continuă pe B1

Donald Trump, tot mai aproape de nominalizarea partidului Republican pentru alegerile prezidentiale din SUA

Omul de afaceri Donald Trump este tot mai aproape de a deveni candidatul oficial al Partidului Republican la alegerile prezidentiale din Statele Unite, dupa ce el a castigat, marti, alegerile primare republicane in statul Washington.

Ipoteza sinuciderii in cazul lui Condrea, tot mai plauzibila. Specialistul criminolog Dan Antonescu explica ce indicii sustin aceasta varianta

Criminalistii sunt de parere ca metoda sinuciderii cu autoturismul este destul de rar folosita, mai ales ca este foarte posibil ca planul sa nu aiba efectul scontat, daca cel care recurge la acest gest nu-si ia toate masurile pentru ducerea la indeplinire a acestuia. insa indiciile fac tot mai plauzibila ipoteza.

Apple e tot mai disperat sa le dea cumparatorilor un motiv sa achizitioneze ceasul inteligent

Ceasul inteligent Apple Watch nu a inregistrat nici pe departe succesul asteptat, motiv pentru care compania nu are prea multe certitudini in legatura cu viitorul produsului, noteaza Business.

Simona Halep dupa calificarea in turul doi la Roland Garros: Am incredere in jocul meu si incerc sa joc tot mai agresiv

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Roland Garros dupa un meci foarte frumos in care a dat dovada de ambitie si determinare. Sportiva noastra s-a declarat multumita la finalul meciului pentru.

Donald Trump, tot mai aproape de Hillary Clinton: Sondajele indica avansul pe care il ia magnatul american in cursa pentru presedintia SUA

Hillary Clinton simte amenintarea reprezentata de Donald Trump. Aflata la egalitate cu Trump in mai multe sondaje, fosta prima doamna a insistat asupra diferentei dintre ea si candidatul republican cu un.

Consiliul Concurentei sanctioneaza tot mai multe companii

Consiliul Concurentei a sanctionat anul trecut 202 de companii, de 3,8 ori mai mult decat in anul precedent, valoarea totala a amenzilor impuse fiind de 239. 544 lei 53. 382 euro), se arata in raportul de activitate pe 2015. Potrivit acestuia, nivelul acestor sanctiuni a inregistrat, astfel, o crestere considerabila fata de nivelul total al sanctiunilor din anii precedenti, de 1,3 ori mai mare decat in anul 2014, 2,76 ori mai mare decat in 2013 si de 7,93 ori mai mare decat in 2012.

Vei avea nevoie de un calculator mai bun pentru a rula Windows 10

Specificatiile minime necesare pentru rularea Windows vor creste pentru prima oara dupa multi ani de zile. Dupa cum probabil stiti deja, Windows 10 va beneficia de un update in data in care va implini un an de cand a fost lansat oficial pe piata. Astfel, dupa 29 iulie, Windows 10 nu va mai fi disponibil [].

Amenintarea cea mai mare pentru Romania - o Rusie slaba, nu una puternica

Analistul de politica externa Robert Kaplan considera ca pentru Romania amenintarea cea mai mare nu o constituie o Rusie puternica, ci una slaba, precizand ca acest lucru ar insemna agresiune si haos, potrivit unor surse din presa.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )