Libnet.ro
UNICEF

07:45

Brian Johnson, solistul trupei AC/DC, nu se retrage din activitatea muzicala

Hotnews Hotnews,
 Brian Johnson, solistul trupei AC/DC, nu se retrage din activitatea muzicala

Brian Johnson, solistul trupeiAC/DC, caruia medicii i-au spus ca risca sa isi piarda definitiv auzul daca va continua sa concerteze pe stadioane, a anuntat ca nu se va retrage din activitatea muzicala si va continua sa inregistreze in studiouri. Mai mult, starul rock vrea ca toata lumea sa stie ca problemele sale de sanatate nu il vor forta sa renunte la muzica si nici la trupa AC/DC, scrie TMZ. continuă pe Hotnews

Axl Rose este noul solist al trupei AC/DC (VIDEO)

Schimbare de trupa pentru solistul de la Guns N'Roses! Axl Rose a devenit noua voce a legendarei formatii heavy metal AC/DC, pentru ca Brian Johnson, actualul solist risca sa-si piarda auzul din cauza unor.

Axl Rose este noul solist al grupului rock AC/DC

Axl Rose, membru marcant al grupului rock Guns N' Roses, il inlocuieste pe solistul Brian Johnson, care are probleme de sanatate, in cadrul trupei AC/DC, a anuntat sambata grupul.

VIDEO. Trupa AC/DC are un nou solist faimos

Axl Rose, membru marcant al grupului rock Guns N Roses, il inlocuieste pe solistul Brian Johnson, care are probleme de sanatate, in cadrul trupei AC/DC, a anuntat sambata grupul australian de rock, scriu AFP si rollingstone. com, citate de Agerpres.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )