Libnet.ro
UNICEF

00:06

Brian McFadden, Westlife, divorteaza dupa trei ani

Antena3 Antena3,
Brian McFadden, Westlife, divorteaza dupa trei ani

Capat de drum pentru inca un mariaj. Brian McFadden, fostul membru al trupei Westlife, si sotia lui, Vogue Williams, au decis sa puna punct casatoriei lor, dupa trei ani. continuă pe Antena3

Silvio Berlusconi, condamnat la trei ani de inchisoare pentru coruperea unui senator: Fostul premier italian nu va executa pedeapsa

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a fost condamnat miercuri seara la trei ani de inchisoare pentru coruperea unui senator de catre un tribunal din Napoli, scrie AFP, potrivit Agerpres. Condamnarea, pronuntata.

Silvio Berlusconi, CONDAMNAT la trei ani de inchisoare pentru coruptie. De ce NU va fi aplicata pedeapsa

Un tribunal din Napoli l-a condamnat miercuri seara pe fostul premier italian Silvio Berlusconi la trei ani de inchisoare pentru coruperea unui senator, o pedeapsa care insa nu va fi aplicata.

Grecia cere un plan de salvare pe o perioada de trei ani

Grecia a cerut miercuri, in mod oficial, un plan de salvare pe o perioada de trei ani din fondul de salvare al zonei euro. Oficialii eleni au promis ca vor incepe sa implementeze unele dintre reformele solicitate.

Grecia a cerut oficial un plan de salvare pe o perioada de trei ani

Grecia a cerut miercuri, in mod oficial, un plan de salvare pe o perioada de trei ani din fondul de salvare al zonei euro si a promis ca va incepe sa implementeze unele dintre reformele solicitate de catre.

Grecia CERE un plan de salvare pe trei ani

Grecia a cerut miercuri, in mod oficial, un plan de salvare pe o perioada de trei ani din fondul de salvare al Zonei Euro.

Reactia MOL la anuntul lui Tiriac de a deschide 200 de benzinarii in trei ani: Piata de carburanti este foarte competitiva si necesita investitii mari

Piata de carburanti este foarte competitiva in Romania si necesita investitii mari, care se recupereaza in intervale mari de timp, a declarat Kinga Daradics, ca reactie la anuntul omului de afaceri Ion Tiriac de a deschide 200 de benzinarii in urmatorii trei ani.

Numarul fumatorilor a crescut in ultimii trei ani, in special in randul tinerilor

Numarul fumatorilor a crescut simtitor in ultimii trei ani, in special in randul tinerilor, atrag atentia autoritatile din Sanatate. in acelasi timp, procentul celor care au incercat sa renunte la fumat a scazut.

Maria Sharapova revine dupa 4 ani in semifinale la Wimbledon

Dupa un meci de trei seturi disputat contra americancei Coco Vanderweghe, fosta campioana Maria Sharapova s-a calificat, marti, in semifinalele turneului de la Wimbledon.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )