Libnet.ro
UNICEF

11:00

Brigitte, batuta in parcarea unui supermarket de sotul ei. Florin Pastrama nu este la prima abatere Asa ne iubim noi (VIDEO)

B1 B1,
Brigitte, batuta in parcarea unui supermarket de sotul ei. Florin Pastrama nu este la prima abatere Asa ne iubim noi (VIDEO)

Brigitte Pastrama a fost batuta de sotul ei, Florin, in parcarea unui supermarket din sectorul 2 al Capitalei. Vedeta a fost trantita la pamant de sotul ei, care o injura si o agresa in vazul. continuă pe B1

Brigitte, batuta de Florin Pastrama in parcare! A dat-o jos din masina si a tipat la ea VIDEO

Florin Pastrama si-a iesit din minti! Afaceristul si-a batut sotia intr-o parcare, iar spriritele s-au incins si atunci cand cei care asistau socati la scenele de violenta au incercat sa intervina. Cum s-a petrecut totul? Brigitte, batuta de Florin Pastrama! Martorii au incercat sa o salveze din mainile afaceristului Nou scandal in familia Pastrama! Scene .

Ce s-a ales de averea lui Florin Pastrama. Sotul lui Brigitte, probleme grave cu banii

La inceputul acestei saptamani aflam ca sotul Brigittei Sfat, Florin Pastrama a avut probleme de sanatate. Acesta a ajuns la spital in urma unei infectie destul de grave la buza. Dar, se pare ca nu numai astea ar fi problemele acestuia. Ce s-a ales de averea sotului Brigittei Sfat, Florin Pastrama Cei de la Cancan. ro .

Brigitte, hartuita de fosta iubita a lui Florin Pastrama. Cate mii de euro ii cere, de fapt, si pentru ce sunt banii

Brigitte Sfat este protagonista unei noi controverse. Dupa ce s-a plans ca este hartuita de una dintre fostele iubite ale actualului sot, detalii socante au iesit la iveala. Pare-se ca Florin Pastrama ii este dator celei care ii face zile fripte vedetei. Cati bani are sa-i dea acesta respectivei foste, aflati in randurile de mai .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2872 seconds )