Libnet.ro
UNICEF

20:15

Brigitte Nastase, mesaj de ultima ora pentru Ilie Nastase: Timpul m-a facut sa-mi dau seama ca nu sunt demna de tine!

Antena3 Antena3,
Brigitte Nastase, mesaj de ultima ora pentru Ilie Nastase: Timpul m-a facut sa-mi dau seama ca nu sunt demna de tine!

Ilie Nastase a fost implicat intr-un nou scandal. Brigitte Sfat, aflata in proces de divort cu Ilie Nastase, a sunat la 112, facand mai multe acuzatii la adresa fostului tenismen. Aceasta ar fi reclamat ca. continuă pe Antena3

Brigitte, un ULTIM MESAJ pentru Ilie Nastase: Pur si simplu NU...

Dupa circul mediatic din ultimele zile, Brigitte Sfat ii transmite un mesaj lui Ilie Nastase. Dragul meu Ilie, Vreau sa imi cer scuze pentru tot scandalul mediatic in care te-am tarat in ultimul an.

LEGEA PENSIILOR 2018. Mesaj de ultima ora despre LEGEA PENSIILOR

LEGEA PENSIILOR 2018Nu exista niciun motiv ca noua Lege a pensiilor sa fie atacata la Curtea Constitutionala, intrucat printre cei care au lucrat la proiect se numara si profesori universitari de drept.

Boala TERIBILA de care suferea ! E puternic afectata: Amanunte de ultima ora despre indragita vedeta

Indragita vedeta a povestit despre perioada grea din timpul sarcinii, timp in care s-a ingrasat mai mult decat si-ar fi propus, iar acest lucru i-a afectat starea de spirit.

Control pirotehnic preventiv in Piata Victoriei. Anuntul de ultima ora al Politiei

Inspectoratul General al Politiei Romane, prin Biroul Pirotehnic, ofera sprijin Politiei Capitalei pentru efectuarea unui control pirotehnic preventiv care vizeaza verificarea autoturismelor parcate in zona Piata.

Tudorel Toader, clarificari de ultima ora privind posibila punere sub acuzare a lui Klaus Iohannis pentru inalta tradare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a refuzat marti sa comenteze o posibila punere sub acuzare a presedintelui Klaus Iohannis pentru inalta tradare, afirmand ca la minister nu are in dezbatere un asemenea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )