Libnet.ro
UNICEF

09:15

Brigitte Pastrama ajunge la sapa de lemn! Cati bani ii datoreaza fiului ei, Robi VIDEO

Playtech Playtech,
Brigitte Pastrama ajunge la sapa de lemn! Cati bani ii datoreaza fiului ei, Robi VIDEO

Tensiunea nu paraseste casa familiei Pastrama! Noi replici acide si-au facut loc in dialogul dintre Brigitte si Robert. Cei doi s-au certat si de data asta de labani. Ce i-a reprosat afacerista fiului cel mare si cati bani ii datoreaza el ei acum? Banii aduc din nou cearta in familia Pastrama. Brigitte si Robi au . continuă pe Playtech

Marele premiu la Loto 649 a fost castigat. Cati bani a luat si unde a fost jucat biletul

Marele premiu la Loto 649 a ajuns la cel mai norocos roman! Cu cati bani a plecat acasa si unde a fost jucat biletul care a schimbat viata unui om? Cu doar 20,5 lei, un barbat a pus mana pe o suma extrem de frumoasa. Cine a castigat marele premiu Loto 649? S-a castigat marele .

Scandal in divortul anului. Pentru cati bani se lupta Alin Oprea si sotia sa. Reactia categorica

Divortul anului e departe de a se finaliza! Alin Oprea si sotia sa mai au inca multe de impartit, iar promordial se pare ca au ramas banii. Cei doi au renuntat la ideea de a se mai intelege, asa ca acum comunica doar cu ajutorul avocatilor care-i reprezinta. Partaj Alin si Larisa Oprea: Pentru cati .

Cati bani a castigat Simona Halep pentru calificarea in turul 3 la WTA Roma. Premiile au scazut dramatic din cauza pandemiei

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la WTA Roma, dupa ce a invins-o pe Jasmine Paolini, scor 6-3, 6-4. Este un succes firesc obtinut de Halep, in fata jucatoarei de pe locul 99 in clasamentul WTA. Calificarea intre ultimele 16 la turneul de categorie Premier 5 din Italia este recompensata cu un cec in .

Pensii 2020. Legea a fost modificata: toti pensionarii trebuie sa afle. Cati bani primesc in plus

A fost anuntata o noua schimbare importanta pentru pensionarii din Romania. Legea Pensiilor 2020 a fost modificata. Iata ce trebuie sa stie varstnicii! Pensii 2020. O noua modificare a fost adusa legii Pensiilor Daca esti pe punctul de a iesi la pensie, atunci trebuie sa afli despre noua schimbare adusa legii Pensiilor 2020. Conform autoritatilor, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )