Libnet.ro
UNICEF

12:00

Britanicii au cheltuit patru miliarde de euro pentru provizii in cazul unui Brexit fara un acord

Hotnews Hotnews,
 Britanicii au cheltuit patru miliarde de euro pentru provizii in cazul unui Brexit fara un acord

Cetatenii britanici au cheltuit peste patru miliarde de euro pentru a-si face provizii in cazul in care un eventual Brexit fara un acord ar produce dificultati in aprovizionarea cu produse de baza, potrivit Euronews, preluata de Mediafax. continuă pe Hotnews

Britanicii au cheltuit deja peste 4 miliarde de euro pe provizii, anticipand un Brexit fara acord

Cu o posibilitatea tot mai serioasa ca iesirea Regatului Unit din U. sa fie realizata fara un acord, britanicii se pregatesc pentru efectele pe care un astfel de scenariu le-ar putea avea.

IN TARA NOASTRA: Datoria externa totala a crescut cu 4,25 miliarde euro in primele 6 luni

Datoria externa totala a Romaniei a crescut cu 4,254 miliarde euro in primele 6 luni, la 103,671 miliarde euro, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR). in aceasta perioada, datoria publica a crescut cu peste 3,2 miliarde euro, la 37,982 miliarde euro, o crestere de 9,26%.

Datoria noastra externa a crescut cu 4,25 miliarde euro in primele 6 luni

Datoria externa totala a Romaniei a crescut cu 4,254 miliarde euro in primele 6 luni, la 103,671 miliarde euro, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR). in aceasta perioada, datoria publica a crescut cu peste 3,2 miliarde euro, la 37,982 miliarde euro, o crestere de 9,26%.

BNR avertizeaza: DATORIA externa totala a Romaniei A CRESCUT cu 4,25 miliarde euro in primele 6 luni

Datoria externa a Romaniei a crescut semnificativ. Potrivit BNR, datoria externa este mai mare cu 4,254 miliarde euro in primele 6 luni, la 103,671 miliarde euro. Datoria externa pe termen lung a insumat 70 361.

Datoria externa a Romaniei a explodat: Crestere cu 4 MILIARDE euro

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 5,135 miliarde euro in prima jumatate a anului, comparativ cu 3,717 mld. euro in perioada similara din anul trecut, arata datele publicate marti de Banca Centrala. Asa cum era de asteptat,.

Datoria externa totala a Romaniei a crescut cu 4,25 miliarde euro in primele 6 luni

Datoria externa totala a Romaniei a crescut cu 4,254 miliarde euro in primele 6 luni, la 103,671 mil.

Romania a avut in primele 6 luni o crestere de 38,1% a deficitului de cont curent, pana la 5,1 miliarde euro

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 5,135 miliarde euro in perioada ianuarie-iunie, cu 38,1% mai mare fata de cel inregistrat in aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei BNR), publicate marti.

Metallica a donat suma de 250.000 de euro pentru constructia primului Spital de Oncologie si Radioterapie Pediatrica din Romania

Trupa Metallica a donat suma de 250. 000 de euro pentru constructia primului Spital de Oncologie si Radioterapie Pediatrica din Romania, alaturandu-se astfel initiativei NoiFacemUnSpital, a anuntat pe Facebook As.

Trupa Metallica, donatie de 250.000 de euro pentru spitalul oncologic pentru copii, construit de Daruieste viata

Trupa Metallica, prin fundatia sa All Within My Hands, a donat 250. 000 de euro, pentru construirea primului spital oncologic pentru copii, proiect al Oanei Gheorghiu si Carmen Uscatu de la Daruieste viata. VIDEOREPORTAJ Carmen Uscatu si Oana Gheorghiu, de la noi facem un spital la un fenomen social: in Romania se pot face lucruri, putem pune presiune pe politicieni, se pot face si spitale, si autostrazi, si scoli.

Atentie mare daca pleci in Turcia si ai abonament la Orange sau Telekom. Poti plati chiar si 7 euro pentru un singur megabyte!

Cred ca 9 din 10 romani care calatoresc in strainatate, au grija ca inainte de a se urca in avion sa-si dezactiveze traficul de date. Adica sa taie internetul, pentru ca daca nu o fac s-ar putea trezi cu facturi astronomice la intoarcere. Iar al 10-lea, fie uita, fie are telefonul platit de .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )