Libnet.ro
UNICEF

14:30

Britanicii au declarat RAZBOI. Cativa romani, printre cei mai cautati de autoritatile din Regat

Antena3 Antena3,
Britanicii au declarat RAZBOI. Cativa romani, printre cei mai cautati de autoritatile din Regat

Autoritatile britanice au declarat razboi celor mai cautati infractori europeni, anunta The Sunday Times. O echipa de elita a politistilor din Regat va opri si cerceta cetateni din Polonia, Lituania si. continuă pe Antena3

Zeci de ACTIVISTI Greenpeace, printre care mai multi ROMANI, au patruns intr-o CENTRALA ...

Zeci de activisti ai organizatiei ecologiste Greenpeace, printre care mai multi romani, au patruns, luni, in centrala nucleara Tricastin, aflata in sudul Frantei, informaza Mediafax. Oamenii au desfasurat mai multe bannere indreptate impotriva uzului energiei nucleare si a presedintelui Francois Hollande. Greenpeace vrea sa denunte toate esecurile in domeniul securitatii in producerea de energie nucleara. Tricastin este una dintre centralele cele mai periculoase, una dintre cele cinci care .

Zeci de activisti Greenpeace, printre care mai multi romani, au patruns intr-o centrala nucleara din sudul Frantei

Zeci de activisti ai organizatiei ecologiste Greenpeace, printre care mai multi romani, au patruns, luni, in centrala nucleara Tricastin, aflata in sudulFrantei, potrivit Mediafax. Oamenii au desfasurat.

Cei mai bine platiti bancheri europeni sunt cei din Londra (studiu). Romania are un reprezentant care castiga 1,5 milioane de dolari/an, dar nu e bancher, ci lucreaza in activitati financiare conexe

Peste 2. 400 bancheri din Marea Britanie au castigat un milion de euro in 2011, mai multi decat in toate celelalte tari din Uniunea Europeana la un loc, arata un studiu publicat luni de Autoritatea Bancara Europeana EBA), citat de Reuters si AFP. Din Romania figureaza o singura persoana care castiga circa 1,5 milioane de dolari anual, dar nu face parte din banking ci din categoria alte zone de business probabil asigurari). Vezi in atasament raportul EBA. In Romania, cel mai bine platit bancher este Radu Ghetea- seful CEC Bank, care incaseaza peste 30. 000 de euro in fiecare luna. El e urmat de Traian Halalai, presedintele Eximbank care ia in medie 25. 000 de euro/luna. Potrivit datelor BNR, media salariala a executivilor din bancile romanesti este la circa 320. 000 euro/an. Mugur Isarescu are circa 12. 000 de euro/luna.

INTERVIU Dr. Cristian Scurtu: Copiii cu cancer sunt cei mai neglijati in Romania

In oncologie sunt multe neajunsuri, dar poate cel mai acut este ca nu exista un cadru organizat de specializare a medicilor pediatri, spune doctorul Cristian Scurtu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )