Libnet.ro
UNICEF

21:00

BRITISH AMERICAN TOBACCO Investitie de 175 milioane euro in fabrica din Ploiesti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BRITISH AMERICAN TOBACCO Investitie de 175 milioane euro in fabrica din Ploiesti

British American Tobacco anunta finalizarea unei investitii de 175 de milioane de euro in fabrica sa din Ploiesti. continuă pe Ziarul Bursa

TBI Bank a inregistrat un profit net de aproape 23 milioane euro in 2019

Profitul net consolidat al TBI Bank a crescut cu 58% in 2019, pana la un nivel record de 22,9 milioane euro, conform rezultatelor auditate.

Germanii de la Continental extind cladirea de birouri din Timisoara: Investitie de peste 33 de milioane de euro

Noua cladire construita la Timisoara va avea sase etaje. Imobilul a fost proiectat pentru o capacitate de pana la 1. 700 de locuri.

Consiliul Judetean Alba, obligat sa modifice documente din procedura de peste 13 milioane euro destinata centrului ecologic de deseuri

Consiliul Judetean Alba este nevoit sa remedieze documentatia de atribuire pentru licitatia cu valoare estimata de circa 13,1 milioane de euro organizata in scopul concensionarii Centrului de Management al Deseurilor de la Galda de Jos.

Casa Demetriad, cladire monument istoric, va fi restaurata cu 1,5 milioane de euro

Consiliul Judetean Calarasi a inceput lucrarile de reabilitare a Casei Demetriad, cladire monument istoric in care a functionat pana anul trecut Sectia Copii a Bibliotecii judetene. Cladirea, o bijuterie arhitecturala, este restaurata pe bani europeni in cadrul Programului Interreg Romania-Bulgaria avand o valoare de 1, 5 milioane euro.

Bancile pot castiga pana la 10 milioane euro pe an din tranzactiile cu criptomonede

Bancile pot obtine venituri intre 2-10 milioane de euro pe an daca incheie un parteneriat cu o plaforma de tranzactionare de criptomonede sau daca permit clientilor sa utilizeze criptomonede, conform Bitcoin Romania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )