Libnet.ro
UNICEF

14:00

UR Browser vrea sa se bata cu Chrome si Firefox si la el au lucrat mai multi romani

Playtech Playtech,
UR Browser vrea sa se bata cu Chrome si Firefox si la el au lucrat mai multi romani

AdaptiveBee, un startup franco-roman, lanseaza pentru downloadUR Browser, un produs aflat momentan in stadiu beta, la care s-a lucrat intens in ultimul an. La UR Browser au lucrat si mai multi romani. UR Browser, disponibil pentru download gratuit, reuneste tehnologia si continutul digital intr-un navigator de Internet construit special pentru categoria tot mai mare a []. continuă pe Playtech

Transelectrica: Furtunile au doborat mai multi stalpi din reteaua de transport a energiei electrice in judetul Mures. Cum s-a ajuns in aceasta situatie

Transelectrica a anuntat mart ca in data de 19 iunie 2016, in urma unei furtuni puternice, mai multi stalpi de inalta tensiune au cazut la pamant. Inainte de acest anunt, pe pagina de Facebook a Energy For Romania au fost postate mai multe poze cu stalpii cazuti. Vezi FOTO atasat). Surse din domeniul energetic au declarat pentru HotNews. ro ca, in mod normal, acesti stalpi nu ar fi trebuit sa se prabuseasca, insa s-a ajuns intr-o asemenea situatie din cauza lipsei investitiilor adecvate, reteaua fiind veche de peste 40 de ani. Vezi ce arata si un document obtinut de HotNews. ro.

Peste 30.000 de turisti au ajuns pe litoral in weekend-ul de Rusalii: Cei mai multi au ales statiunile Mamaia si Vama Veche (VIDEO)

Peste 30 de mii de turisti au ajuns in acest weekend pe litoralul romanesc, gratie minivacantei de Rusalii. Cei mai multi au ales statiunile Mamaia si Vama Veche, gradul de ocupare al hotelurilor de pe.

Lira sterlina a atins un nivel maxim record dupa ce sondajele au aratat ca tot mai multi britanici vor sa ramana in UE

Lira sterlina a cunoscut luni cea mai semnificativa apreciere din 2008 si pana in prezent, actiunile europene sunt la cel mai ridicat nivel din ultimele sase luni in timp ce pretul aurului a scazut la cel mai mic nivel din ultima luna dupa aparitia ultimelor sondaje potrivit carora campania pentru ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana castiga teren, transmite Bloomberg, preluata de Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1946 seconds )