Libnet.ro
UNICEF

00:07

Bruce Willis, dat afara din farmacie, pentru ca nu a respectat regulile anti-COVID-19. Ce porecla i-au pus internautii

B1 B1,
Bruce Willis, dat afara din farmacie, pentru ca nu a respectat regulile anti-COVID-19. Ce porecla i-au pus internautii

Bruce Willis nu mai are faima sau cel putin, autoritatea de altadata. De curand, actorul in varsta de 65 de ani, celebru pentru seriaDie Hard si multe alte productii hollywoodiene, a fost. continuă pe B1

Greu de mascat? Motivul pentru care Bruce Willis si-a facut mea culpa

Bruce Willis a admis ca a avut o eroare de judecata dupa ce i s-a cerut sa paraseasca un magazin din Los Angeles fiindca a refuzat sa poarte o masca de protectie, scrie BBC.

Bruce Willis, in centrul unei controverse. Actorul a refuzat sa poarte masca intr-o farmacie FOTO

Actorul Bruce Willis se afla in centrul unei controverse online dupa ce luni a fost fotografiat fara masca de protectie intr-o farmacie din Los Angeles. El a recunoscut ulterior ca a fost o eroare de judecata.

Regina Elisabeta a dat vestea cea mare pentru britanici. E oficial, a vrut sa se afle

Veste pentru britanici din partea Regina Elisabeta: ea si ducele de Edinburgh au primit vaccinul anti-COVID-19, in data de 9 ianuarie 2021, de la medicul regal. Monarhul de 94 de ani si printul Philip, de 99 de ani, au fost inlocuiti la castelul Windsor. Majestatea Sa a decis ca informatiile ar trebui facute publice, pentru .

De ce a fost dat afara Bogdan Burcea: Explicatii oferite de presedintele FRH, Alexandru Dedu

Ceea ce se stia, de la finalul anului trecut, s-a oficializat, astazi: selectionerul nationalei feminine de handbal a platit cu postul sau pentru cel mai slab European din istoria primei reprezentative.

SUA sanctioneaza 11 cetateni si entitati din Ucraina pentru interferenta in alegerile americane

Washingtonul a impus sanctiuni impotriva a sapte cetateni ucraineni si patru entitati ucrainene in legatura cu amestecul lor in alegerile din SUA, a anuntat luni Departamentul Trezoreriei american, intr-o declaratie postata pe website-ul sau, transmite Reuters.

SUA sanctioneaza 11 cetateni si entitati din Ucraina pentru interferenta in alegerile americane

Washington a impus sanctiuni impotriva a sapte cetateni ucraineni si patru entitati ucrainene in legatura cu amestecul lor in alegerile din SUA, a anuntat Departamentul Trezoreriei american, conform Reuters.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )