Libnet.ro
UNICEF

15:15

Bryan Adams, din nou in Romania. Va sustine un concert in Cluj in luna noiembrie

Antena3 Antena3,
Bryan Adams, din nou in Romania. Va sustine un concert in Cluj in luna noiembrie

Bryan Adams vine in Romania pentru a sustine un concert in Sala Polivalenta din Cluj, pe data de 11 noiembrie. Artistul a inceput turneul de promovare a noului sau album de pe 25 februarie si a sustinut. continuă pe Antena3

Bryan Adams sustine un concert la Cluj pe 11 noiembrie. Cat costa biletele si de unde pot fi cumparate

Celebrul rocker canadian va sustine un concert in Sala Polivalenta din Cluj, pe data de 11 noiembrie. Bryan Adams a inceput inca de pe 25 februarie un turneu pentru promovarea noului sau abum si a sustinut deja cateva zeci de concerte in SUA, America de Sud si Europa.

Panica in Italia! Vulcanul Stromboli a erupt din nou! Detalii de ultima ora (VIDEO)

Panica in sudul Italia dupa ce vulcanul Stromboli a erupt din nou, miercuri. Eruptia a fost insotita de cutremure si coloane dense de fum. Vulcanul Stromboli, situat in largul coastei insulei italiene.

CAZUL SORINA: Tribunalul Olt amana DIN NOU judecarea apelului facut de procurorul general

Cazul Sorina, fetita din Baia de Arama adoptata de o familie stabilita in SUA, continua. Judecarea apelului facut de procurorul general a fost din nou amanata, pentru data de 10 septembrie, de catre.

Viorica Dancila l-a sunat din nou pe Klaus Iohannis. Ce i-a transmis presedintelui despre situatia din guvern

Viorica Dancila l-a sunat din nou pe Klaus Iohannis. Cei doi au discutat despre numirile noilor ministri propusi la Interne, Justitie si Educatie si despre posturile de vicepremier. Presedintele Romaniei a primit propunerile si in forma scrisa si are termen 15 zile sa le admita sau sa le respinga. Viorica Dancila i-a trimis lui Klaus .

Augustin Jianu se retrage din PRO Romania

Augustin Jianu, fost ministru al Comunicatiilor si Societatii Informationale in Guvernul Sorin Grindeanu, a anuntat miercuri ca se retrage din PRO Romania din motive personale, dar spune ca ramane in continuare un simpatizant al lui Victor Ponta.

Fost MINISTRU, DEMISIE din Pro Romania in ziua oficializarii aliantei cu ALDE

Augustin Jianu, fost ministrul Comunicatiilor in Guvernul lui Sorin Grindeanu, si-a anuntat demisia din Pro Romania, miercuri, in ziua in care s-a semnat alianta politica cu ALDE. Jianu spune insa ca nu ac.

Victor Ponta: Pro Romania sustine candidatura lui Mircea Diaconu la prezidentiale Daca ALDE iese de la guvernare vor fi discutii pentru formarea unui nou guvern

Victor Ponta a anuntat luni ca Pro Romania a hotarat sa sprijine candidatura lui Mircea Diaconu la prezidentiale, acesta urmand sa isi pastreze statutul de independent. De asemenea, Ponta a spus ca cei de la ALDE e posibil sa il sustina, de asemenea, pe Diaconu, iar daca formatiunea lui Tariceanu iese de la guvernare, discutiile intre cele doua partide se vor extinde in zona parlamentara si a formarii unui nou guvern.

Taxarea bacsisului - din nou in atentia oamenilor de afaceri

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei: Solicitam exceptarea bacsisului de la plata CASS * Deloitte Romania: Pentru angajatii care nu activeaza in HoReCa, dar care pot primi bacsis, fara ca angajatorii lor sa fi optat pentru fiscalizarea acestor sume, tratamentul poate fi unul discriminatoriu Legiferarea bacsisului in sectorul HoReCa, masura propusa recent de Executiv, continua sa starneasca reactii in randul opiniei publice.

Kremlinul neaga din nou implicarea intr-un asasinat extern, dupa ce un veteran al razboiului din Cecenia a fost executat in Berlin

Kremlinul a negat miercuri implicarea in misterioasa asasinare, in Berlin, a unui georgian, veteran al razboiului din Cecenia, care ar putea fi legata de trecutul victimei in randul fortelor speciale ale Georgiei, scrie AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )