Libnet.ro
UNICEF

18:30

Pe bucuresteni ii asteapta o iarna grea! Orban: Elcen nu are bani pentru caldura

Antena3 Antena3,
Pe bucuresteni ii asteapta o iarna grea! Orban: Elcen nu are bani pentru caldura

Premierul Ludovic Orban ii traseaza deja directii proaspat alesului primar al capitalei. Acesta ii transmite primarului ales, Nicusor Dan, sa faca o analiza serioasa pentru ca ar fi multe datorii la primaria generala, iar ELCEN nu are bani sa cumpere agentul termic. Furnizarea caldurii pentru bucuresteni este pusa sub semnul intrebarii, da de inteles premierul Ludovic Orban. continuă pe Antena3

Vesti proaste: ramanem fara caldura la iarna?! Ludovic Orban a facut anuntul chiar azi

Sunt vesti proaste pentru bucuresteni. Acestia risca sa ramana fara caldura la iarna. Premierul Ludovic Orban a precizat ca sunt sanse foarte mari ca locuitorii din Capitala sa aiba parte de o iarna grea, in conditiile in care furnizarea de caldura va fi una foarte dificila. Bucurestenii ar putea ramane fara caldura la iarna. Ce .

Ludovic Orban: Capitala are datorii vizibile de 4 miliarde. Cine stie cate mai sunt ascunse. Nicusor Dan trebuie sa faca o evaluare, ca situatia e extrema (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat marti seara, pentru B1 TV, ca prima grija a lui Nicusor Dan, dupa ce-si va incepe mandatul de Primar General, va fi sa evalueze situatia cheltuielilor si a datoriilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2544 seconds )