Libnet.ro
UNICEF

12:30

Bucurestenii care doneaza plasma dupa ce s-au vindecat de coronavirus vor primi 1.000 de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bucurestenii care doneaza plasma dupa ce s-au vindecat de coronavirus vor primi 1.000 de euro

Primaria Bucuresti a lansat o platforma pe care se pot inscrie bucurestenii vindecati de coronavirus si care vor sa doneze plasma pentru salvarea altor bolnavi infectati. Cei care se inscriu pe platforma https:doneazaplasma. assmb. ro vor primi 1. 000 de euro, potrivit unui comunicat al Primariei, citat de g4media. continuă pe Ziarul Bursa

Gabriela Firea a lansat platforma online pentru proiectul Doneaza plasma, salveaza viata: Donatorii primesc un stimulent de 1.000 de euro (VIDEO)

Primarul General, Gabriela Firea, a lansat, marti, platforma online dedicata proiectului Doneaza plasma, salveaza viata. Proiectul vizeaza incurajarea donarii de plasma de catre pacienti cu.

Gabriela Firea, despre proiectul Doneaza plasma, salveaza viata: Trebuie sa salvam cat mai multi oameni

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a anuntat, astazi, printr-o postare pe Facebook, ca platforma online a proiectului Doneaza plasma, salveza viata este activa, iar in mai putin de o ora de la lansare, zece bucuresteni s-au inscris deja.

Orasul din Transilvania care premiaza cu 500 de lei persoanele vindecate de COVID-19 care doneaza plasma hiperimuna

Donatorii de plasma hiperimuna vor primi 500 de lei de la Primaria Alba Iulia. Un proiect de hotarare a fost aprobat luni, 31 august 2020, de catre Consiliul Local.

Milionarul Romeo Dunca ofera 10.000 de lei pentru cel care doneaza plasma unui bolnav de COVID-19

Omul de afaceri Romeo Dunca a anuntat pe pagina sa de Facebook ca se implica in salvarea unui pacient cu COVID 19 aflat la Terapie Intensiva.

Primaria Capitalei va acorda 500 de vouchere in valoare de 4.800 de leibeneficiar persoanelor care s-au vindecat de noul coronavirus si doneaza plasma

Primaria Capitalei a lansat marti proiectul Doneaza plasma, salveaza viata prin care va acorda un sprijin financiar in valoare de 4. 800 de leibeneficiar, sub forma unui pachet de vouchere, persoanelor care s-au vindecat de noul coronavirus. Proiectul este bugetat pentru 500 de donatori, iar vocherele pot fi utilizate pentru achizitionarea de servicii medicale si medicamente, precum si de alimente.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )